top

4000 samarretes i Fanzone prèvia a partir de les 17:30

Dilluns 5 de Març de 2018 a les 19:19

En el duel amb el Cafés Candelas Breogán de diumenge a les 19:00 es tenyirà el Nou Congost de vermell. L’ICL Manresa repartirà aquest diumenge 4000 samarretes entre els seus aficionats per l’important partit que els enfronta amb el líder de la LEB Or. El club vol que els aficionats es posin la samarreta per …

En el duel amb el Cafés Candelas Breogán de diumenge a les 19:00 es tenyirà el Nou Congost de vermell.

L’ICL Manresa repartirà aquest diumenge 4000 samarretes entre els seus aficionats per l’important partit que els enfronta amb el líder de la LEB Or. El club vol que els aficionats es posin la samarreta per crear un efecte d’uniformitat a tot el pavelló.

Gràcies a la col·laboració amb els patrocinadors Grup Joan, Grup Llobet i Sarsa, i de l’sponsor principal, ICL, el Bàsquet Manresa podrà donar aquest diumenge 4000 samarretes entre tots els qui vagin a veure el partit al Nou Congost. Es preveu una gran assistència per a aquest partit, i el club vol crear l’ambient idoni.

Es recomana a tots els aficionats que vulguin assegurar-se tenir una samarreta que vagin amb temps al Nou Congost. A més, també s’aconsella posar-se la samarreta ja abans del partit per poder “tenyir” tota la graderia de vermell.

Fanzone prèvia a partir de les 17:30

Diumenge, per fer més entretinguda la prèvia del partit i per facilitar que el gran públic vingui d’hora al Nou Congost, el club ha organitzat una “Fanzone” prèvia amb DJ, música, servei de bar, jocs i diversió per als més petits. Us hi esperem!

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials