Un solvent ICL Manresa guanya 91-76 davant el FC Barcelona Lassa

Els del Bages, liderats per Álvaro Muñoz, Gabriel Lundberg i Ashley Hamilton aconsegueixen una victòria meritòria davant els blaugrana. 91 ICL Manresa | Costa 2, Lundberg 18, Muñoz 18, Hamiton 15 i Trias 7; Mugica, Jou 2, Sakho 12, García, Allen 3, Mazaira i Gintvainis 14. 76 FC Barcelona Lassa B | Figueras …

Diumenge 29 de Octubre de 2017 a les 22:25

Els del Bages, liderats per Álvaro Muñoz, Gabriel Lundberg i Ashley Hamilton aconsegueixen una victòria meritòria davant els blaugrana.

91 ICL Manresa | Costa 2, Lundberg 18, Muñoz 18, Hamiton 15 i Trias 7; Mugica, Jou 2, Sakho 12, García, Allen 3, Mazaira i Gintvainis 14.

76 FC Barcelona Lassa B | Figueras 2, Font 6, Martínez 4 Kurucs 8 i Herun 20; Velicka 6, Koon, Esteban, Garcia 12, Samanic 2, Dedovic 12.

Parcials: 23-20, 32-11; 15-20 i 21-25

L’ICL Manresa no afluixa i aconsegueix una important victòria davant el FC Barcelona Lassa. Els destacats al Nou Congost van ser Lundberg i Muñoz, amb 18 punts cadascun, Hamilton amb 15 i també gran aportació de Jordan Sakho, amb 12 punts, 11 rebots i 25 de valoració. El pavelló manresà va sentir per primer cop el nou himne del Bàsquet Manresa.

El partit començava amb l’encert inicial, en la primera jugada atacant, d’Álvaro Muñoz. Després de la cistella de Hamilton, el d’Ávila tornava a clavar un triple (8-2), i repetiria més tard amb el 13-6. El tècnic visitant Julbe demanava minut de temps mort amb el 17-8 i després el Barça trobaria en Marc Garcia l’artífex de la retallada final abans d’acabar el primer parcial.

En el segon període marcava l’inici la bona lluita de Jordan Sakho, que ja en la primera jugada donava rebot ofensiu i segones oportunitats a l’equip. Tornava a parar el partit Julbe amb el triple de Hamilton, i Lundberg també des dels 6,75 eixamplava el forat a més de 20 punts. Al final del període, 24 punts d’avantatge per a l’ICL Manresa.

Després del pas pels vestidors, els pitjors minuts dels locals, que van veure com el FC Barcelona s’acostava a 14 punts, però Sakho amb la seva lluita trencava una mala ratxa, i confirmava la reacció el primer triple de Noah Allen, molt celebrat.

En la recta final del partit, bona gestió del marcador de l’ICL Manresa, que encarrilava la cinquena victòria amb tres triples de Lundberg, Gintvainis, i Muñoz a falta de poc més de 2 minuts pel final. Van poder aparèixer a la pista els vinculats Garcia i Mazaira per part de l’ICL Manresa.

Aleix Duran, deia a la roda de premsa que «era un partit que com vam dir a la prèvia, buscàvem fer faltes, posar mans… i aquests factors coincidien amb la manera per parar un equip amb talent com el Barça B; he dit als jugadors que cada vegada que sortissin havien d’aportar alguna cosa, he demanat impacte sobre el partit als jugadors, no per fer punts, sinó per apujar el ritme de lluita; a la primera part hem dut el ritme, però en el tercer quart han apujat la duresa ells i amb els tirs lliures han estat ells qui s’han posat en zona».