menu
Sortida perillosa per a l’ICL Manresa a Palència
Sortida perillosa per a l’ICL Manresa a Palència
Sortida perillosa per a l’ICL Manresa a Palència

Sortida perillosa per a l’ICL Manresa a Palència

El Chocolates Trapa Palencia, un dels equips cridats a ser punter i que encara no s’ha estrenat, serà el rival dels vermells aquest diumenge a les 19:00. Després de la segona victòria de la temporada, arriba una sortida complicada: pel rival, i per la seva situació. El Chocolates Trapa Palencia, tot i comptar amb una …

Divendres 13 de Octubre de 2017 a les 11:21

El Chocolates Trapa Palencia, un dels equips cridats a ser punter i que encara no s’ha estrenat, serà el rival dels vermells aquest diumenge a les 19:00.

Després de la segona victòria de la temporada, arriba una sortida complicada: pel rival, i per la seva situació. El Chocolates Trapa Palencia, tot i comptar amb una gran plantilla, encara no ha pogut guanyar cap partit. L’ICL Manresa intentarà diumenge a les 19:00 sorprendre els castellans i seguir la bona línia de joc.

Aleix Duran confirmava aquest divendres que no hi ha problemes físics en els jugadors de l’ICL Manresa. Els del Bages, després d’un mal inici però uns molt bons 3 quarts davant el TAU Castelló, van sumar la segona victòria de la temporada.

Per la seva banda, el Palencia, que compta amb jugadors coneguts com Jordi Grimau o Sergi Pino, i d’altres amb gran talent com Urko Otegi i Pressley. A banda d’això, compten amb l’experiència i la bona mà de Joaquin Prado a la banqueta. Els castellans encara no han guanyat cap partit, però estan cridats a ser un dels equips punters de la lliga.

En la roda de premsa d’aquest divendres, Aleix Duran comentava que «amb 2 partits tant seguits es pot entrenar poc, i el que hem fet és recuperar els jugadors, i centrar-nos en algun detall que volíem millorar; avui tindrem entrenament amb contingut, i centrats en el Palencia; hi ha jugadors amb molèsties, però no s’ha afegit res nou i afrontem el partit amb la plantilla al complet; l’equip ha donat mostres del que vol ser, però hem d’intentar ser-ho sempre; per fer-ho necessitem els 10 jugadors, i que la gent de la banqueta iguali o millori la intensitat i l’agressivitat».