menu
Repte majúscul de l’ICL Manresa a Lugo
Repte majúscul de l’ICL Manresa a Lugo
Repte majúscul de l’ICL Manresa a Lugo

Repte majúscul de l’ICL Manresa a Lugo

El rival d’aquest dissabte a les 20:00 és el Cafés Candelas Breogán, que ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara. L’ICL Manresa està fent un bon inici de lliga, però aquest dissabte es trobarà un rival que fins ara ha demostrat ser l’equip que està en més bon moment de la LEB …

Dijous 16 de Novembre de 2017 a les 20:26

El rival d’aquest dissabte a les 20:00 és el Cafés Candelas Breogán, que ha guanyat tots els partits que ha disputat fins ara.

L’ICL Manresa està fent un bon inici de lliga, però aquest dissabte es trobarà un rival que fins ara ha demostrat ser l’equip que està en més bon moment de la LEB Or. El Cafés Candelas Breogán és primer a la classificació amb 8 victòries i cap derrota.

La novena jornada de la lliga LEB Or desplaça l’ICL Manresa a Lugo, on aquest dissabte a les 20:00 s’enfrontarà al Cafés Candelas Breogán. Lluís Costa és l’únic jugador que ha perdut entrenament per lesió després de la microruptura que es va fer la setmana passada a l’isquiotibial. El partit d’aquest dissabte requerirà molta concentració, i és un gran repte per als del Bages.

Per la seva banda, el Cafés Candelas Breogán, arriba “immaculat” a la novena jornada. El conjunt dirigit per Natxo Lezkano encara no ha perdut cap partit, i està demostrant ser qui està més en forma, ara per ara. A les files dels gallecs, vells coneguts com Guillem Rubio i Salva Arco.

Aleix Duran, entrenador de l’ICL Manresa, declarava a la roda de premsa que «ha estat una setmana més curta, amb el dilluns de descans, que ens ha anat bé per recuperar els tocats; hem pogut entrenar tots menys el Lluís, que encara arrossega molèsties; el rival està en un nivell de confiança altíssim, que ha dominat els partits i se n’ha sortit molt bé dels partits ajustats; un dels objectius és baixar la seva anotació, que arriba gairebé als 90 punts, i aquest és el primer objectiu que ens marquem».