top

Montañez i Romero lideren la nova estructura esportiva del Bàsquet Manresa

Dimarts 20 de Juny de 2017 a les 19:10

El fins ara capità de l’equip serà el nou Director Esportiu, mentre que Romero coordinarà el bàsquet formatiu i l’equip vinculat. Aquest dimarts s’ha presentat en una roda de premsa al Nou Congost la reestructuració esportiva del Bàsquet Manresa. La direcció esportiva es divideix en dues branques: la direcció del primer equip, en què el …

El fins ara capità de l’equip serà el nou Director Esportiu, mentre que Romero coordinarà el bàsquet formatiu i l’equip vinculat.

Aquest dimarts s’ha presentat en una roda de premsa al Nou Congost la reestructuració esportiva del Bàsquet Manresa. La direcció esportiva es divideix en dues branques: la direcció del primer equip, en què el màxim responsable serà Román Montañez, i la direcció del bàsquet formatiu, jugadors de projecció i vinculats, que serà l’àrea de Pere Romero.

El Bàsquet Manresa comença a posar les primeres pedres del seu futur amb dues persones que seran els puntals de la direcció esportiva. A partir d’ara, la feina que feia Pere Romero quedarà repartida entre dues persones. El propi Romero serà qui gestionarà les incorporacions que vinguin des del bàsquet base, l’equip vinculat (el CB Martorell), i els jugadors cedits. D’aquesta manera, el club potencia el pont d’unió entre els equips inferiors del Bàsquet Manresa i el primer equip, i es planificarà a mig i llarg plaç per tal que els jugadors trobin el camí correcte en la transició entre la base i l’equip professional. Per la seva banda, Román Montañez serà qui dissenyi la plantilla del primer equip. També tindrà la tasca de fer d’enllaç i acompanyar l’equip professional.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials