top

L’ICL supera el CB Clavijo en un partit creixent

Diumenge 26 de Novembre de 2017 a les 22:08

Els del Bages van de menys a més per superar els de la Rioja. Muñoz, amb 21 punts, Allen am 18 i Trias amb 15, els líders anotadors del partit. 91 ICL Manresa | Costa, Allen 18, Jou 6, Hamilton 6 i Trias 15; Mugica 1, Sakho 11, Brià, Garcia, Muñoz 21 i Gintvainis …

Els del Bages van de menys a més per superar els de la Rioja. Muñoz, amb 21 punts, Allen am 18 i Trias amb 15, els líders anotadors del partit.

 

91 ICL Manresa | Costa, Allen 18, Jou 6, Hamilton 6 i Trias 15; Mugica 1, Sakho 11, Brià, Garcia, Muñoz 21 i Gintvainis 13.

 

70 CB Clavijo | Quintela 5, Martínez 6, Coggins 14, Yates 10 i Adala 7; Gutenius 13, Jansen 2, Balamou 2 i Newby.

 

Parcials: 19-19, 25-16; 20-18 i 27-17.

L’ICL Manresa ja en té una altra al sac. Tot i que pot semblar-ho, no va ser una victòria fàcil per als homes d’Aleix Duran, que en la primera meitat de partit van trobar un Clavijo lluitador i combatiu. Álvaro Muñoz amb 21 punts sortint des de la banqueta, Allen amb 18, i Trias amb 15 van ser els més destacats del quadre local.

El partit començava amb igualtat i amb els visitants sorprenent molt en defensa i trobant individualitats en atac, tal com ja havia advertit Aleix Duran a la prèvia. Trias liderava les primeres jugades i anotava per partida doble en un període que va acabar amb igualtat màxima. Noah Allen anotava ja 6 punts.

En el segon període, l’ICL Manresa aconseguia distanciar-se una mica. Anotava Guillem Jou, ahir en el cinc inicial, des del triple per primer cop. Sakho seguia sumant amb un cop de dits, i Álvaro Muñoz va tornar a entrar per clavar els dos primers triples. Un parell de pilotes pispades pels locals permetien començar a decantar el partit.

Després de la mitja part, de nou un parcial igualat. Tot i això, la segona part començava amb dos triples consecutius d’Álvaro Muñoz, que feia demanar temps mort als visitants. Costa es carregava amb la tercera falta i entrava Gintvainis, que ahir va fer una mostra del seu compromís jugant després d’una setmana difícil per una lesió.

En el quart període, Anotaven Noah i Trias per començar, i les faltes castigaven els visitants amb 2 eliminats. Els triples de Muñoz i Gintvainis posaven més de 20 punts de diferència, i a la recta final del partit van poder tenir entrada els vinculats Brià i Garcia.

Aleix Duran declarava en roda de premsa que «era un rival que té una defensa que fa equivocar molt, i havíem parlat molt sobre això; defensivament sabíem que era un equip que ens podia causar problemes a través de les individualitats; en el segon quart hem ajustat coses, sobretot a nivell ofensiu: ens hem passat millor la pilota, els tirs éren més clars, però encara ens agafaven massa rebots, i això ho hem hagut d’ajustar a la mitja part; tot i marxar de 17 punts, ells no s’han deixat anar i s’han posat a 9 punts; en el darrer quart hem fet un període seriós, i al final hem aconseguit acabar tenint un final relativament fàcil».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials