menu
L’ICL Manresa vol seguir la seva línia de lluita davant l’UCAM Murcia
L’ICL Manresa vol seguir la seva línia de lluita davant l’UCAM Murcia
L’ICL Manresa vol seguir la seva línia de lluita davant l’UCAM Murcia

L’ICL Manresa vol seguir la seva línia de lluita davant l’UCAM Murcia

Després de la darrera victòria al Congost, un altre partit a casa per confirmar que l’equip vol remuntar en la classificació Arriba la segona jornada de la segona volta. Diumenge, a les 19:00 al Nou Congost, l’ICL Manresa rebrà l’UCAM Murcia, dirigit des d’aquesta setmana pel grec Fotis Katsikaris. Els manresans no planegen fer cap …

Dijous 26 de Gener de 2017 a les 18:28

Després de la darrera victòria al Congost, un altre partit a casa per confirmar que l’equip vol remuntar en la classificació
Arriba la segona jornada de la segona volta. Diumenge, a les 19:00 al Nou Congost, l’ICL Manresa rebrà l’UCAM Murcia, dirigit des d’aquesta setmana pel grec Fotis Katsikaris. Els manresans no planegen fer cap canvi en la convocatòria, i Trapani seguirà de baixa.

Setmana de feina al Nou Congost després de la victòria davant el Real Betis de diumenge. Els homes d’Ibon Navarro volen tornar a confirmar la millora en el seu joc i lluitar per la victòria davant l’UCAM Murcia, que ve amb diverses novetats. Si no hi ha cap imprevist, Joe Trapani seguirà sent la única baixa de l’equip del Bages.

Els murcians arriben amb una cara nova, per bé que coneguda, a la banqueta. És el grec Fotis Katsikaris, que ja ha dirigit l’equip en el partit d’Eurocup d’aquest dimecres, perdut pels murcians davant l’Herbalife Gran Canaria. Recentment també hi ha hagut canvis en la plantilla, per la marxa de Faverani al FC Barcelona i l’arribada del pivot Kevin Tumba.

Ibon Navarro, en la prèvia de la jornada 19, celebrada a l’oficina d’Halcón Viatges a Manresa, explicava que «crec que és un partit extrany a nivell de preparació, perquè han canviat d’entrenador i tant a nivell tàctic com emocional no sabem què ens podem trobar diumenge; en el seu partit d’ahir tampoc es van poder veure massa coses, ja que han fet pocs entrenaments; hem de seguir la línia que hem seguit les últimes setmanes: tot passa per lluitar els 40 minuts, amb persistència i sense marxar del partit; cal superar les exigències del rival i les dificultats que ens depararà el partit».