menu
L’ICL Manresa vol posar pressió a Santiago
L’ICL Manresa vol posar pressió a Santiago
L’ICL Manresa vol posar pressió a Santiago

L’ICL Manresa vol posar pressió a Santiago

Diversos “tocats” a la plantilla d’Ibon Navarro: Machado té afectada l’espatlla, Pere Tomàs ha sofert lombàlgia, i Trapani ja s’ha entrenat amb normalitat. Aquest dissabte Rio Natura Monbus i ICL Manresa, els dos últims classificats, s’enfronten en un duel dramàtic a Santiago de Compostel·la. Diversos afectats en la plantilla manresana, com ara Machado, Pere Tomàs …

Divendres 3 de Febrer de 2017 a les 12:27

Diversos “tocats” a la plantilla d’Ibon Navarro: Machado té afectada l’espatlla, Pere Tomàs ha sofert lombàlgia, i Trapani ja s’ha entrenat amb normalitat.

Aquest dissabte Rio Natura Monbus i ICL Manresa, els dos últims classificats, s’enfronten en un duel dramàtic a Santiago de Compostel·la. Diversos afectats en la plantilla manresana, com ara Machado, Pere Tomàs o Cvetkovic, tot i que cap està descartat.

Aquest és un partit que podria treure l’ICL Manresa de la cua de la classificació. Per fer-ho, haurà de superar un equip també necessitat. Els manresans estan pendents de l’evolució del base Michael Machado, que té l’espatlla dreta afectada. Pere Tomàs, amb lombàlgia, i Cvetkovic, amb dolor per la condropatia de genoll, també han tingut problemes físics. Trapani ja ha entrenat amb el grup, i el cos tècnic decidirà després de l’entrenament d’avui si entre o no en la convocatòria, i per qui ho fa.

L’equip gallec, que aquesta setmana ha renovat el seu tècnic Moncho Fernández per les properes dues temporades, té les baixes de Corbacho, que es va lesionar de gravetat a l’inici de temporada, i Osvaldas Matulionis. El Rio Natura Monbus Obradoiro és setzè amb 4 victòries, una més que l’ICL Manresa.

Ibon Navarro deia en la roda de premsa prèvia a la jornada 20, que «ens enfrontem a un rival que ens va guanyar en un partit igualat a l’anada, molt grans, molt atlètics, i amb embergadura; això ens va crear problemes; és un equip ben treballat i entrenat, amb un planter complet; han tingut lesions dels jugadors espanyols, i això els ha perjudicat; han perdut partits els darrers minuts, com nosaltres».