menu
L’ICL Manresa vol decantar a casa el seu balanç a victòries
L’ICL Manresa vol decantar a casa el seu balanç a victòries
L’ICL Manresa vol decantar a casa el seu balanç a victòries

L’ICL Manresa vol decantar a casa el seu balanç a victòries

El TAU Castelló serà demà el rival, a les 20:30, en la tercera jornada de la LEB Or. Després de l’ajustada derrota en camp contrari, l’ICL Manresa vol refer-se ràpidament i aconseguir la segona victòria a casa davant el TAU Castelló. Per al partit d’aquest dimecres a les 20:30, hi ha el dubte de Lluís …

Dimarts 10 de Octubre de 2017 a les 16:30

El TAU Castelló serà demà el rival, a les 20:30, en la tercera jornada de la LEB Or.

Després de l’ajustada derrota en camp contrari, l’ICL Manresa vol refer-se ràpidament i aconseguir la segona victòria a casa davant el TAU Castelló. Per al partit d’aquest dimecres a les 20:30, hi ha el dubte de Lluís Costa, que va notar una punxada al genoll, i de Hamilton i Jou, també amb molèsties.

Cal refer-se ràpid després de la derrota a Melilla, i no hi ha millor lloc per fer-ho que al Nou Congost. Jornada intersetmanal per a l’ICL Manresa, que busca la segona victòria de la temporada pe desfer l’igualat balanç després de les dues primeres jornades. Lluís Costa va notar en l’entrenament de dilluns una molèstia al genoll i és dubte. Per altra banda, Hamilton arrossega també molèsties en un genoll, i Jou es recupera de la seva operació a l’esquena d’aquest estiu.

El rival de demà, el TAU Castelló, va sorprendre en la darrera jornada el Palencia. Una bona victòria dels de la Plana, que van tenir en el català Eduard Gatell el seu home més encertat (21 punts i 9 rebots). A Castelló s’està pendent de l’evolució de Juan García, l’exjugador del Manresa, cridat a ser un dels referents.

Aleix Duran, en la compareixença prèvia, deia que «el fet de tenir partits seguits, amb poc descans, està passant factura, i tenim algun jugador amb alguna molèstia, com el Lluís, l’Ashley Hamilton i el Guillem Jou; afrontem un partit contra un equip que requereix molta energia, amb ritme, no només de velocitat, sinó amb quantitat de possessions; agafen tirs aviat, no deixen temps per descansar; aquesta és la seva filosofia, i ho busquen sempre; hem d’intentar parar aquest joc que ells busquen, i mantenir el ritme alt defensiu per part nostra».