menu
L’ICL Manresa visita la pista del Movistar Estudiantes en un dels clàssics de l’ACB
L’ICL Manresa visita la pista del Movistar Estudiantes en un dels clàssics de l’ACB
L’ICL Manresa visita la pista del Movistar Estudiantes en un dels clàssics de l’ACB

L’ICL Manresa visita la pista del Movistar Estudiantes en un dels clàssics de l’ACB

En el partit d’anada els bagencs van superar els madrilenys, però ara els del Ramiro arriben onzens a la classificació i amb opcions de play-off. Recta final de la temporada amb un clàssic, un partit amb molts precedents a la lliga. En aquesta ocasió, arriba millor el Movistar Estudiantes, que amb 11 victòries i 16 …

Dijous 13 de Abril de 2017 a les 13:01

En el partit d’anada els bagencs van superar els madrilenys, però ara els del Ramiro arriben onzens a la classificació i amb opcions de play-off.

Recta final de la temporada amb un clàssic, un partit amb molts precedents a la lliga. En aquesta ocasió, arriba millor el Movistar Estudiantes, que amb 11 victòries i 16 derrotes és onzè. L’ICL Manresa és cuer de la Lliga Endesa. A falta de 3 entrenaments per al partit, els manresans tenen els dubtes de Lluís Costa, Pere Tomàs i Scott Suggs.

L’ICL Manresa arriba a la 29a jornada de la Lliga Endesa amb alguns jugadors amb molèsties. Lluís Costa no ha pogut realitzar el darrer entrenament per molèsties a part posterior de la cuixa, mentre que Pere Tomàs i Scott Suggs s’han reincorporat al final d’aquesta setmana després de patir traumatismes. L’ICL Manresa va derrotar en l’anada el Movistar Estudiantes, tot i que ara la situació dels madrilenys és molt millor.

L’equip que entrena el català i ex-entrenador del Manresa Salva Maldonado ha escalat posicions i és 11è. Fins i tot té opcions de disputar els play-off, que ara mateix tindria a l’abast el MoraBanc Andorra amb 3 victòries més. Bona part del joc de l’Estudiantes el capitalitza Edwin Jackson, amb 22,5 punts de mitja. El darrer fitxatge és el pivot Alec Brown, que en el seu debut va fer 16 punts.

Ibon Navarro deia en la roda de premsa prèvia que «juguem contra un equip que té una línia de joc molt alta; en els darrers partits ho han demostrat davant de grans rivals; fins i tot han guanyat amb força diferència en partits ajustats; són capaços de trencar el partit amb 2 o 3 minuts; són capaços de jugar amb molts dibuixos, amb interiors oberts o interiors a la pintura; serà un partit complicat, com el de l’anada en que teníem baixes i vam fer una bona labor defensiva sobre Jackson».