L’ICL Manresa viatja a terra “ignasiana” per viure un duel inèdit
L’ICL Manresa viatja a terra “ignasiana” per viure un duel inèdit
L’ICL Manresa viatja a terra “ignasiana” per viure un duel inèdit

L’ICL Manresa viatja a terra “ignasiana” per viure un duel inèdit

Primer enfrontament entre el Sammic Hostelería i l’equip català. Gabriel Lundberg ja s’ha entrenat a Manresa, i Gintvainis segueix recuperant-se d’un l’esquinç. Primer desplaçament de la història del Bàsquet Manresa a Azpeitia, terra de Sant Ignasi de Loiola, per enfrontar-se al Sammic Hostelería (Iraurgi Saskibaloi) per primer cop. Lundberg ja treballa amb l’equip, mentre que …

Dimarts 28 de Novembre de 2017 a les 13:59

Primer enfrontament entre el Sammic Hostelería i l’equip català. Gabriel Lundberg ja s’ha entrenat a Manresa, i Gintvainis segueix recuperant-se d’un l’esquinç.

Primer desplaçament de la història del Bàsquet Manresa a Azpeitia, terra de Sant Ignasi de Loiola, per enfrontar-se al Sammic Hostelería (Iraurgi Saskibaloi) per primer cop. Lundberg ja treballa amb l’equip, mentre que Gintvainis segueix millorant de l’esquinç que es va fer a Lugo.

Repte sense precedents a Azpeitia, ciutat on va néixer Sant Ignasi i que està així “unida” a la capital del Bages, ja que fins ara no hi ha hagut enfrontaments de primer nivell entre els equips principals de bàsquet. L’ICL Manresa vol seguir millorant, i té marge per fer-ho, ja amb la reincorporació de Gabriel Lundberg, que ha estat fora amb la selecció danesa, i amb Jokubas Gintvaibis recuperant-se d’un esquinç que li causa encara molèsties.

Per la seva banda, el Sammic Hostelería és un equip recent ascendit a la categoria, i amb molts jugadors de la seva terra. Per ara, són el 14è classificat amb 4 victòries i 6 derrotes. De l’equip d’Azpeitia en destaquen el bosni Mirza Bulic i l’aragonès Marcos Portalez.

Aleix Duran deia en la roda de premsa prèvia que «juguem contra un equip que està fent un bon bàsquet, i que si juga còmode és molt perillós, amb bon percentatge de 3, i jugadors molt arrelats a l’equip; Lundberg va ser a l’entrenament d’ahir a la tarda tot i que estava cansat, i el Jakis, que ahir va fer l’entrenament però esperem que demà estigui encara millor».

*Foto de Pol Deig