menu
L’ICL Manresa viatja a Andorra per sorprendre un dels equips més en forma
L’ICL Manresa viatja a Andorra per sorprendre un dels equips més en forma
L’ICL Manresa viatja a Andorra per sorprendre un dels equips més en forma

L’ICL Manresa viatja a Andorra per sorprendre un dels equips més en forma

L’equip d’Ibon Navarro al complet es desplaçarà per jugar aquest dissabte a les 21:00 amb el MoraBanc Andorra, dirigit per Joan Peñarroya. Aquest dissabte comença la 23a jornada de la Lliga Endesa, i l’ICL Manresa jugarà a la pista del MoraBanc Andorra, un dels equips que millor campanya està fent. Després de disputar la Copa …

Dijous 2 de Març de 2017 a les 16:26

L’equip d’Ibon Navarro al complet es desplaçarà per jugar aquest dissabte a les 21:00 amb el MoraBanc Andorra, dirigit per Joan Peñarroya.

Aquest dissabte comença la 23a jornada de la Lliga Endesa, i l’ICL Manresa jugarà a la pista del MoraBanc Andorra, un dels equips que millor campanya està fent. Després de disputar la Copa del Rei, els de Joan Peñarroya són ara desens, i lluiten per un lloc a les places de play-off. El Manresa podrà comptar amb tota la plantilla.

Setmana curta d’entrenaments per a l’ICL Manresa, que juga aquest dissabte a les 21:00 a una pista on les darreres dues visites (la de la temporada passada, i la de la Lliga Catalana) han estat exitoses. Cap lesionat en l’equip del Bages, a falta de dues sessions d’entrenament per desplaçar-se a Andorra la Vella. L’equip té ganes de seguir competint i vol demostrar que encara no està tot perdut.

En molt bona situació es troba el MoraBanc Andorra, dirigit per Joan Peñarroya. L’equip pirinenc és ara el desè classificat, i ha disputat la Copa del Rei, en què va ser eliminat a quarts de final (amb polèmica inclosa) pel Real Madrid. Lluita per aconseguir ser entre els 8 primers classificats, i entrar així en la lluita pel títol.

El tècnic Ibon Navarro, s’explicava en la roda de premsa prèvia a aquesta jornada dient que «crec que és una pista difícil on només hi ha guanyat Baskonia, ens enfrontem a una de les sorpreses agradables de la lliga, no només per resultats sinó per joc; juguen un bàsquet alegre, agressiu, a camp obert; a pesar de les baixes per lesions s’han adaptat, Joan Peñarroya ha adaptat l’equip molt bé, tenen moltíssim mèrit; tenen la capacitat que tothom sap quin és el seu rol, i el fet que les coses els surtin bé els dóna confiança».