menu
L’ICL Manresa va a Mallorca a intentar perllongar la ratxa
L’ICL Manresa va a Mallorca a intentar perllongar la ratxa
L’ICL Manresa va a Mallorca a intentar perllongar la ratxa

L’ICL Manresa va a Mallorca a intentar perllongar la ratxa

L’equip d’Aleix Duran juga aquest dissabte a les 20:00 a la pista de l’Iberostar Palma, per ara 14è classificat amb 2 victòries. L’objectiu de l’ICL Manresa és allargar la bona marxa de l’equip en quant a resultats i seguir creixent. El rival, l’Iberostar Palma, on milita l’ex-jugador del Manresa Carles Bivià, no ho posarà fàcil. …

Divendres 3 de Novembre de 2017 a les 11:14

L’equip d’Aleix Duran juga aquest dissabte a les 20:00 a la pista de l’Iberostar Palma, per ara 14è classificat amb 2 victòries.

L’objectiu de l’ICL Manresa és allargar la bona marxa de l’equip en quant a resultats i seguir creixent. El rival, l’Iberostar Palma, on milita l’ex-jugador del Manresa Carles Bivià, no ho posarà fàcil. És un equip amb potencial per ser entre els millors i ho voldrà demostrar davant la seva gent. Lundberg ha tingut durant la setmana molèsties al canell, però sembla que estarà a punt per ajudar l’equip.

L’ICL Manresa té un nou escull, en aquest cas a Mallorca. L’equip català té com a objectiu seguir la bona ratxa de resultats que acumula des de la jornada 2, en què va perdre davant el Melilla. No serà gens fàcil per als del Bages, que durant la setmana han tingut el danès Gabriel Lundberg tocat per molèsties al canell. Tot i això, sembla que l’escorta podrà viatjar i estar disponible.

Tot i el balanç de resultats de l’Iberostar Palma, amb 2 victòries i 4 derrotes, aquest serà un partit molt difícil, amb un equip pensat per poder competir entre els millors de la lliga. L’ICL Manresa trobarà entre els balears el base Carles Bivià, que va ser jugador del Basquet Manresa la temporada 2014-2015.

Aleix Duran, en la prèvia, deia que «aquesta ha estat una setmana una mica més curta del normal, amb menys entrenaments per preparar el partit; tenim el Gabriel Lundberg amb el canell dret tocat, sembla que no és greu i sembla que podrà estar disponible; ens enfrontem a un equip que el seu balanç enganya, serà un equip molt incòmode per nosaltres; és una plantilla feta per ser a dalt, molt complerta, amb jugadors molt versàtils que dificulten els emparellaments defensius; ells saben aconseguir que juguis amb dubtes, i haurem de jugar amb determinació per no deixar-los la iniciativa».