L’ICL Manresa treu una valuosa victòria de Valladolid

Partit travat i amb poc encert, solventat per Trias, amb 12 punts i 24 de valoració, acompanyat per Lundberg i Muñoz, amb 11. 65 Carramimbre CBC Valladolid | Alvarado, Graham Bell 7, de la Fuente 15, Gantt 11 i Kok 2; Wade Chatman 20, Reyes 5, Uta, Astilleros 5 i Hopfgartner. 74 ICL Manresa …

Dissabte 23 de Desembre de 2017 a les 00:03

Partit travat i amb poc encert, solventat per Trias, amb 12 punts i 24 de valoració, acompanyat per Lundberg i Muñoz, amb 11.

65 Carramimbre CBC Valladolid | Alvarado, Graham Bell 7, de la Fuente 15, Gantt 11 i Kok 2; Wade Chatman 20, Reyes 5, Uta, Astilleros 5 i Hopfgartner.

74 ICL Manresa | Costa 9, Lundberg 11, Jou 7, Hamilton 5 i Sakho 6; Trias 12, Garcia 5, Allen 8 i Muñoz 11.

Parcials: 13-16, 16-18; 18-27 i 18-13.

Victòria important de l’ICL Manresa per mantenir-se entre els millors de la classificació, i per opcions de jugar la Copa Princesa d’Astúries. Els manresans han guanyat un partit travat i poc atractiu a Valladolid, davant un equip recent ascendit i amb Mugica i Hamilton tocats per una gastrointeritis que els va afectar just abans del partit. Trias va tornar a ser el puntal, amb 12 punts i 10 rebots, amb el suport de Lundberg i Muñoz amb 11 punts.

El partit començava amb molts rebots i poques cistelles, i tot i que s’avançaven els castellans, de seguida responien Lundberg i Jou per desfer l’empat i donar una renda de 4 punts (4-8). El Valladolid anotava només als tirs lliures, però una tècnica a la banqueta de l’ICL Manresa permetia els locals acostar-se. Trias tornava a anotar abans del primer descans.

Començava el segon període amb una esmaixada d’Allen i un triple de Muñoz. El local Chatman encertava també des de fora per posar l’equip a prop, però abans de la mitja part l’ICL Manresa aconseguiria una petita renda de 5 punts basada en la bona feina de nou dels exteriors Costa i Jou.

Després de la mitja part, va ser el moment de Trias, que anotava als contraatacs. Muñoz s’afegia a la bona feina des del triple, i després d’un parcial local de 5-0 els manresans tornaven a distanciar-se, amb una jugada final de Costa, que aconseguia, però no culminava, un 2 més 1 al final del quart.

En el darrer període, bona gestió de la renda de l’ICL Manresa, que feia passar el temps a favor. Un triple d’Álvaro Muñoz a 2 minuts pel final deixava l’ICL a 12 punts, i el partit gairebé tancat. El partit va acabar tal com havia començat, travat, però amb els del Bages dominant.