menu
L’ICL Manresa tanca la lliga a la pista de l’equip de moda
L’ICL Manresa tanca la lliga a la pista de l’equip de moda
L’ICL Manresa tanca la lliga a la pista de l’equip de moda

L’ICL Manresa tanca la lliga a la pista de l’equip de moda

L’Iberostar Tenerife serà el darrer oponent de la temporada per a l’equip d’Ibon Navarro. Rey, Cvetkovic i Suggs seran baixa, i viatjaran Guillem Jou, Jordan Sakho i l’egipci Ahmed Khalaf. Darrera jornada d’una lliga difícil per a l’ICL Manresa. En el partit que es disputarà a Tenerife diumenge a les 18:00 no hi podran ser …

Divendres 12 de Maig de 2017 a les 17:19

L’Iberostar Tenerife serà el darrer oponent de la temporada per a l’equip d’Ibon Navarro. Rey, Cvetkovic i Suggs seran baixa, i viatjaran Guillem Jou, Jordan Sakho i l’egipci Ahmed Khalaf.

Darrera jornada d’una lliga difícil per a l’ICL Manresa. En el partit que es disputarà a Tenerife diumenge a les 18:00 no hi podran ser per lesió Aleks Cvetkovic, Xavi Rey ni Scott Suggs, lesionat en el darrer partit. Sí que entren a a convocatòria els vinculats Guillem Jou i Jordan Sakho, més el jugador júnior Ahmed Khalaf “Bebo”.

Arriba el final de temporada, i serà a la pista de l’equip revelació de la temporada. L’ICL Manresa viatja aquest dissabte a Tenerife per disputar diumenge a les 18:00 el darrer partit. Cvetkovic i Rey encara no s’han recuperat de les seves lesions. Suggs es va lesionar el recte anterior en el partit contra el Zaragoza, i tampoc viatjarà. Entraran a la convocatòria per substituir-los els vinculats Guillem Jou i Jordan Sakho, i s’incorpora per primer cop amb el primer equip el pivot egipci Ahmed Khalaf, “Bebo”.

L’Iberostar Tenerife va aconseguir aquest dijous a la nit una meritòria victòria a la pista del FC Barcelona Lassa. L’equip entrenat per Txus Vidorreta ha fet una campanya brillant, aconseguint liderar la classificació en moltes jornades, tot i que ara és cinquè amb 21 victòries. Ha guanyat també la primera edició de la Basketball Champions League. A les files dels illlencs, Grigonis White i San Miguel, ex-jugadors del Manresa.

Ibon Navarro ha dit en la roda de premsa prèvia al partit que «Scott Suggs sembla que té una microrruptura al recte anterior de la cama dreta; només a l’Eurolliga es troben equips que es passin la pilota com el Tenerife, és un partit d’exigència màxima; tothom sap el que han de fer, uguen de memòria, troben passades des de qualsevol punt del camp en el moment adequat, serà complicat».