menu
L’ICL Manresa rep un rival d’alt nivell en la 24a jornada
L’ICL Manresa rep un rival d’alt nivell en la 24a jornada
L’ICL Manresa rep un rival d’alt nivell en la 24a jornada

L’ICL Manresa rep un rival d’alt nivell en la 24a jornada

Ibon Navarro tindrà a la seva disposició tots els jugadors de la primera plantilla. El Nou Congost estrenarà disc-jòquei en un partit solidari amb l’Associació Catalana de PKU i ATM. Aterra un dels rivals més en forma al Nou Congost. L’ICL Manresa canvia el seu horari habitual de la tarda per jugar diumenge a les …

Divendres 10 de Març de 2017 a les 16:01

Ibon Navarro tindrà a la seva disposició tots els jugadors de la primera plantilla. El Nou Congost estrenarà disc-jòquei en un partit solidari amb l’Associació Catalana de PKU i ATM.

Aterra un dels rivals més en forma al Nou Congost. L’ICL Manresa canvia el seu horari habitual de la tarda per jugar diumenge a les 12:30 davant el Baskonia. Els vitorians, que van aconseguir una victòria de mèrit a l’Eurolliga, són el segon classificat, per darrere del Tenerife.

L’ICL Manresa té aquest diumenge el repte d’encarar-se al Baskonia. Després de la dolorosa derrota d’Andorra, en un partit que els del Bages van dominar gairebé de cap a cap, nova oportunitat per mostrar el bon bàsquet realitzat, ara davant l’afició del Nou Congost. Ibon Navarro podrà comptar amb tots els seus jugadors de cara al partit de diumenge.

Per la seva banda, el Baskonia ha aconseguit aquesta setmana una victòria prestigiosa en l’Eurolliga a Istanbul. Els homes de Sito Alonso també són al capdamunt de la classificació de la Lliga Endesa, just per darrere de l’equip de moda, el Tenerife. Falta confirmació oficial per saber qui viatjarà a Manresa. Bargnani no va actuar ahir, i va reaparèixer l’ex-manresà Adam Hanga.

Ibon Navarro deia a la roda de premsa prèvia que «a més d’enfrontar-nos a un molt bon equip, és un equip que està en molt bon moment; la línia de joc que porten des de la Copa del Rei els permet dur un nivell competitiu molt alt; és l’equip amb el major número de possessions de la lliga, i probablement d’Europa; haurem de fer un esforç molt gran en els primers segons de possessió, tot i que no podem pensar que per parar-los en els primers segons ens n’haurem sortit».

El Nou Congost estrenarà un DJ en aquest partit. És el productor i locutor manresà Luis de Frutos, que començarà una hora abans del partit a posar música per als aficionats. A banda d’aquesta novetat, el partit de diumenge serà un partit solidari amb l’Associació Catalana de PKU i ATM, de malalts afectats per la malaltia genètica que no permet la ingesta de proteïnes naturals i altres trastorns alimentaris.