menu
L’ICL Manresa rep un revifat Leyma Coruña
L’ICL Manresa rep un revifat Leyma Coruña
L’ICL Manresa rep un revifat Leyma Coruña

L’ICL Manresa rep un revifat Leyma Coruña

Tercer partit en 7 dies dels homes d’Aleix Duran, que avui han començat a preparar el matx de diumenge. Els gallecs arriben després de fer un gran partit a casa. L’ICL Manresa rep aquest diumenge el Leyma Coruña al Nou Congost, a les 19:00. Els del Bages esperen rebre l’esalf del seu públic en una …

Divendres 1 de Desembre de 2017 a les 14:04

Tercer partit en 7 dies dels homes d’Aleix Duran, que avui han començat a preparar el matx de diumenge. Els gallecs arriben després de fer un gran partit a casa.

L’ICL Manresa rep aquest diumenge el Leyma Coruña al Nou Congost, a les 19:00. Els del Bages esperen rebre l’esalf del seu públic en una setmana freda: tant a Manresa, com a Azpeitia, on els manresans van aconseguir la darrera victòria dimecres passat. Per la seva banda, els de la Corunya, que compten amb una gran plantilla, arriben després de fer un gran partit a casa davant el Palencia.

Segona setmana consecutiva de partit al Nou Congost. L’ICL Manresa vol aconseguir la tercera victòria en pocs dies, però no es podrà badar al Nou Congost. L’equip va arribar dijous a la matinada del seu viatge a Azpeitia, i després del descans ha comsnçat aquest divendres a preparar el partit davant els gallecs.

El quadre dirigit per Gustavo Aranzana disputarà diumenge el que vol que sigui la seva segona victòria consecutiva, després de derrotar en la darrera jornada el Palencia per 96 a 78. A les files del Leyma Coruña podrem veure l’exjugador manresà Dmitry Flis.

Aleix Duran declarava en la prèvia d’aquest divendres que «aquest matí hem fet el primer entrenament preparant el partit del Leyma Coruña, on hi haurà alguna cosa del partit anterior; juguem contra un equip que no té res a envejar, jugador per jugador, als que estan a la part alta; no han trobat consistència en el seu joc fins ara, però vénen de fer un partides amb el Palència a casa, amb molt encert de 3».