menu
L’ICL Manresa rep l’equip revelació de la competició al Nou Congost
L’ICL Manresa rep l’equip revelació de la competició al Nou Congost
L’ICL Manresa rep l’equip revelació de la competició al Nou Congost

L’ICL Manresa rep l’equip revelació de la competició al Nou Congost

L’Iberostar Tenerife és el rival en la setzena jornada, en què deburtarà Xavi Rey amb l’ICL Manresa. Patrik Auda, única baixa dels manresans. L’ICL Manresa afronta el partit amb l’Iberostar Tenerife amb encara la baixa del txec Patrik Auda, i la incorporació del pivot català Xavi Rey. El rival està sent un dels millors aquesta …

Divendres 6 de Gener de 2017 a les 19:17

L’Iberostar Tenerife és el rival en la setzena jornada, en què deburtarà Xavi Rey amb l’ICL Manresa. Patrik Auda, única baixa dels manresans.

L’ICL Manresa afronta el partit amb l’Iberostar Tenerife amb encara la baixa del txec Patrik Auda, i la incorporació del pivot català Xavi Rey. El rival està sent un dels millors aquesta temporada, amb ex-jugadors del Manresa com San Miguel, White, i Grigonis a les seves files.

Jornada amb un repte important, el de plantar cara a un equip que aquesta temporada està tenint un rendiment altíssim. L’ICL Manresa torna al Nou Congost, on va aconseguir fa uns dies la segona victòria de la temporada. L’equip arrossega encara la baixa de Patrik Auda, ja en el tram final de la seva recuperació, i ha incorporat l’experimentat pivot Xavi Rey, que debutarà diumenge.

Per la seva banda, l’equip de l’Iberostar Tenerife, dirigit per Txus Vidorreta, és el quart classificat de la Lliga Endesa. Per a molts és clarament l’equip revelació de la temporada. Ara mateix és a una sola victòria de Barça i Madrid, i empatat amb el Valencia Basket. A la plantilla canària, coneguts del públic manresà com els bases Rodrigo San Miguel i Davin White, i l’aler Marius Grigonis.

Ibon Navarro, deia en la roda de premsa prèvia a la jornada 16 que «ens enfrontem segurament al millor equip de la lliga, són els que treuen més bon rendiment de la seva plantilla; en circulació de pilota, química… en moltes coses són el millor equip com a conjunt; són capaços de guanyar en llocs on no guanya ningú, com a Vitòria o a Estrasburg; aquesta dinàmica en la que estan ara els fa competir fins al final, ens enfrontem a un grup que està al límit, al màxim del nivell que poden donar, altíssim».

http://https://youtu.be/jFC8qOTP87o