L’ICL Manresa rep el Real Madrid en la darrera visita de Nocioni al Nou Congost
L’ICL Manresa rep el Real Madrid en la darrera visita de Nocioni al Nou Congost
L’ICL Manresa rep el Real Madrid en la darrera visita de Nocioni al Nou Congost

L’ICL Manresa rep el Real Madrid en la darrera visita de Nocioni al Nou Congost

L’equip del Bages tindrà la probable baixa d’Aleksandar Cvetkovic per al partit d’aquest dijous a les 20:30. Ibon Navarro ha fet la roda de premsa prèvia al concessionari Sarsa Volkswagen de Manresa. L’ICL Manresa disputa el penúltim partit al Nou Congost. El rival, el Real Madrid, vigent campió d’Europa, que arriba després de classificar-se per …

Dimecres 3 de Maig de 2017 a les 19:01

L’equip del Bages tindrà la probable baixa d’Aleksandar Cvetkovic per al partit d’aquest dijous a les 20:30. Ibon Navarro ha fet la roda de premsa prèvia al concessionari Sarsa Volkswagen de Manresa.

L’ICL Manresa disputa el penúltim partit al Nou Congost. El rival, el Real Madrid, vigent campió d’Europa, que arriba després de classificar-se per la Final Four, portarà per darrer cop Andrés Nocioni a disputar un partit a Manresa. Per part dels locals, Aleks Cvetkovic serà baixa per culpa de la lesió que arrossega.

Aquest serà el penúltim partit a casa, la penúltima ocasió en què els aficionats de l’ICL Manresa veuran el seu equip al Nou Congost. Després del partit davant el Real Madrid, ja només restarà el Saragossa per venir a Manresa. Aleks Cvetkovic té una lesió al genoll i és seriós dubte per al partit, mentre que Xavi Rey també arrossega molèsties al bessó i està pendent de proves.

Per la seva banda, el Real Madrid arriba al Nou Congost classificat per a la Final Four de l’Eurolliga. Els blancs pretenen guanyar a Manresa en aquest partit aplaçat de la jornada 30 i empatar així a victòries el Valencia Basket. Aquest serà el darrer cop que Andrés Nocioni, exjugador del Manresa, visitarà com a professional el Nou Congost. L’argentí es retirarà a final de temporada.

Ibon Navarro ha comparegut en una roda de premsa al concessionari Volkswagen de Sarsa Bages. El tècnic basc ha dit que «Cvetkovic és més que seriós dubte pels problemes al genoll que li han impedit entrenar en els darrers 4 dies; amb Xavi Rey estem pendents d’unes proves, va tenir un cop al bessó i té dolor; la feina diària de l’equip és bona, vam tenir una xerrada després del partit de Màlaga; per respecte a la nostra feina, al club, a la nostra gent i a nosaltres hem de demostrar que tenim nivell per sentir-nos d’aquesta lliga».

Sarsa, concessionari de Volkswagen del grup Movento, col·labora amb el club ICL Manresa en la promoció esportiva del bàsquet. Movento està present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès, Bages i Osona amb les 14 marques que representa (cotxe, moto i vehicle industrial). És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven prop de 19.000 vehicles, tant nous com d’ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient i la qualitat de tots els seus serveis.