menu
L’ICL Manresa remunta 15 punts per forçar la pròrroga però cau a Saragossa
L’ICL Manresa remunta 15 punts per forçar la pròrroga però cau a Saragossa
L’ICL Manresa remunta 15 punts per forçar la pròrroga però cau a Saragossa

L’ICL Manresa remunta 15 punts per forçar la pròrroga però cau a Saragossa

Bona recuperació dels manresans que al temps extra acaben perdent. Cakarun, Tomàs i Rey, amb 14, 13, i 12 punts, els millors. 87 Tecnyconta Zaragoza | Bellas 7, Gecevicius 8, Benzing 15, Fotu 9 i Norel 21; Hols 6, Kraljevic 2, Juskevicius 7, Garcia 3, Barreiro, Cervera i Jelovac 9. 77 ICL Manresa | …

Dilluns 16 de Gener de 2017 a les 00:23

Bona recuperació dels manresans que al temps extra acaben perdent. Cakarun, Tomàs i Rey, amb 14, 13, i 12 punts, els millors.

87 Tecnyconta Zaragoza | Bellas 7, Gecevicius 8, Benzing 15, Fotu 9 i Norel 21; Hols 6, Kraljevic 2, Juskevicius 7, Garcia 3, Barreiro, Cervera i Jelovac 9.

 

77 ICL Manresa | Machado 4, Suggs 6, Tomàs 13, Trapani 7, Rey 12; Cvetkovic 6, Aranitovic, Cakarun 14, Montañez 2, Zaytsev 8, Belemene 5 i Costa.

 

Parcials: 19-18, 17-13; 19-14, 19-29 i 13-3.

Tot i l’esforç per remuntar 15 punts de diferència i aconseguir dur a la pròrroga el partit, l’ICL Manresa no s’ha pogut endur la victòria de Saragossa. El Tecnyconta s’ha imposat després d’un inici de pròrroga erràtic del Manresa. Pere Tomàs ha fet 13 punts i 17 de valoració, Cakarun 14 punts, i Rey 12.

El partit començava amb un equip visitant, l’ICL Manresa, que aconseguia els primers avantatges gràcies a la solidesa defensiva i al poc encert del Tecnyconta Zaragoza. Parcial inicial de 2-9, basat en la defensa, i posterior triple de Trapani per mantenir la distància amb el 12-5. Henk Norel seria l’artífex de la remuntada inicial dels aragonesos.

Belemene amb un triple i Cakarun posaven per davant l’ICL Manresa en l’inici del segon quart, i l’intercanvi de cistelles va arribar fins al triple a tauler amb sort que a convertir Sergi Garcia. El partit però quedava a l’abast per a la segona meitat.

Després de passar pels vestidors, bona sortida amb el 2 més 1 de Pere Tomàs, però resposta de Fotu i posterior ratxa de Henk Norel sota els taulers en malentesos defensius de l’ICL Manresa. Els interiors locals posaven distància i acabava el tercer període amb 10 punts d’avantatge pels locals.

En el suposat darrer quart del partit, reacció manresana i molts dubtes del Tecnyconta. Tot i els 5 punts inicials, l’ICL Manresa no s’ha rendit i ha lluitat fins el darrer segon. Molt bona feina sota les anelles de Xavi Rey. Pere Tomàs, amb un altre 2 més 1 posava el Manresa a 5, que han estat neutralitzats per un posterior 3 més 1 de Cvetkovic, una recuperació de bola i una cistella de Machado.

En la pròrroga, poc encert inicial de l’ICL Manresa que ha anat veient com el partit s’escapava i encaixava un parcial de 13-3. Anotava Zaytsev el 79-76, però després només anotaria Xavi Rey un tir lliure.

Ibon Navarro, deia a la roda de premsa que “si això fos només esport, i no un negoci estaria molt content amb el meu equip; és difícil que tinguem més desgràcies, però ha passat el que portem temps buscant, i és que l’equip no es rendeixi mai; ho hem fet amb el cor, no amb joc esplèndid; potser no podem fer un joc brillant, però hem jugat amb el cor; crec que és per estar contents, tot i que estem fotuts; hem demostrat que som un equip que no ens rendim, i hem de seguir lluitant”.