menu
L’ICL Manresa prova la seva competitivitat davant un campió Europeu
L’ICL Manresa prova la seva competitivitat davant un campió Europeu
L’ICL Manresa prova la seva competitivitat davant un campió Europeu

L’ICL Manresa prova la seva competitivitat davant un campió Europeu

L’Unicaja – ICL Manresa, aplaçat per la final dels andalusos a l’Eurocup, es disputa aquest dimecres a les 20:45 al Martín Carpena. Cap baixa en l’equip d’Ibon Navarro, a falta de 2 sessions d’entrenament. L’ICL Manresa es posarà al dia en el calendari aprofitant una setmana en què ha descansat i descansarà el proper cap …

Dilluns 24 de Abril de 2017 a les 19:33

L’Unicaja – ICL Manresa, aplaçat per la final dels andalusos a l’Eurocup, es disputa aquest dimecres a les 20:45 al Martín Carpena. Cap baixa en l’equip d’Ibon Navarro, a falta de 2 sessions d’entrenament.

L’ICL Manresa es posarà al dia en el calendari aprofitant una setmana en què ha descansat i descansarà el proper cap de setmana. Partit endarrerit de la jornada 27 a la pista de l’Unicaja, proclamat recentment campió de l’Eurocup. Entre els seus perills, el pivot Dejan Musli, prou conegut entre els manresans. Per part del conjunt d’Ibon Navarro, ara per ara, cap jugador de baixa.

Aquest dimecres a les 20:45 l’ICL Manresa posa a prova la seva competitivitat a la pista d’un campió d’Europa: l’Unicaja de Màlaga. Els homes d’Ibon Navarro arriben tots en forma per poder disputar el partit, només a falta de dues sessions d’entrenament. Els manresans volen posar a prova la seva solidesa, demostrada en la darrera jornada a la pista del Movistar Estudiantes, tot i la derrota.

Per la seva banda, l’equip andalús, dirigit pel català Joan Plaza, arriba després de perdre al Palau Blaugrana, però en un bon moment després de la consecució de l’Eurocup, un títol europeu disputat amb el Valencia Basket. A l’equip verd, els manresans trobaran el pivot Dejan Musli, exjugador de l’ICL Manresa, a banda d’una completíssima plantilla.

Ibon Navarro, comentava abans del viatge a Màlaga, que «ens enfrontem a un equip d’un nivell atlètic i físic molt alt, amb jugadors capaços d’anotar, rebotejar…; campions de la millor Eurocup que hi ha hagut fins ara; segur que serà un partit amb una dificultat molt alta; ara es troben en la lluita per pujar posicions abans del play-off, i serà un partit segur molt difícil».