menu
L’ICL Manresa prepara amb tot el derbi català al Palau
L’ICL Manresa prepara amb tot el derbi català al Palau
L’ICL Manresa prepara amb tot el derbi català al Palau

L’ICL Manresa prepara amb tot el derbi català al Palau

Ibon Navarro podrà comptar en aquesta 21a jornada amb tota la plantilla. Un centenar d’aficionats manresans seran al feu blaugrana. L’ICL Manresa visita aquest diumenge el Palau Blaugrana a les 12:30 del migdia. El derbi català es disputarà enmig de moments difícils per ambdós equips, encara que amb situacions molt diferents. Els bagencs podran comptar …

Divendres 10 de Febrer de 2017 a les 12:12

Ibon Navarro podrà comptar en aquesta 21a jornada amb tota la plantilla. Un centenar d’aficionats manresans seran al feu blaugrana.

L’ICL Manresa visita aquest diumenge el Palau Blaugrana a les 12:30 del migdia. El derbi català es disputarà enmig de moments difícils per ambdós equips, encara que amb situacions molt diferents. Els bagencs podran comptar amb tota la plantilla, i el Barça juga aquesta nit un partit d’Eurolliga.

Després de la derrota soferta a Santiago de Compostel·la la setmana passada, ara toca refer-se i donar la cara davant d’una de les millors plantilles del continent. Aquesta setmana l’ICL Manresa podrà comptar amb tots els jugadors, a l’espera dels darrers entrenaments. L’entrenador, Ibon Navarro, ha valorat positivament la setmana d’entrenaments.

El FC Barcelona Lassa disputa aquest divendres al vespre un partit d’Eurolliga al Palau Blaugrana davant el Galatasaray. L’equip blaugrana no es troba en el millor moment de la temporada, però la seva plantilla, plena d’estrelles, és sempre de les més espectaculars del continent.

Un centenar d’aficionats de l’ICL Manresa estaran al Palau Blaugrana donant suport a l’equip. El club ha organitzat un autocar que sortirà a les 10:00 del matí des del Nou Congost.

En la roda de premsa prèvia a la jornada 21, Ibon Navarro deia que «tenim un partit contra un equip que tot i que tothom parli que està amb problemes i inestabilitat, és un dels millors equips d’Europa; la situació en què estan els fa un rival encara més perillós; l’important és que nosaltres aprofitem el partit per millorar, i ser capaços de llegir com ha d’anar el partit; no sabem quin Barça ens trobarem, amb tots els canvis que estant tenint; m’agradaria que estiguéssim a l’alçada de la nostra afició, que ens acompanyarà al Palau».