menu
L’ICL Manresa lluita de tu a tu però l’UCAM Murcia s’acaba imposant
L’ICL Manresa lluita de tu a tu però l’UCAM Murcia s’acaba imposant
L’ICL Manresa lluita de tu a tu però l’UCAM Murcia s’acaba imposant

L’ICL Manresa lluita de tu a tu però l’UCAM Murcia s’acaba imposant

Els del Bages perden per 72-90 tot i aconseguir estar en molts minuts al cos a cos amb l’equip d’Ibon Navarro. Muñoz, amb 14 punts, el més destacat. 72 ICL Manresa | Costa 6, Lundberg 7, Allen 9, Hamilton 9 i Trias 9; Mugica 5, Oliva, Bebo, Sakho 2, Brià, Muñoz 14 i Gintvainis …

Dissabte 9 de Setembre de 2017 a les 23:30

Els del Bages perden per 72-90 tot i aconseguir estar en molts minuts al cos a cos amb l’equip d’Ibon Navarro. Muñoz, amb 14 punts, el més destacat.

 

72 ICL Manresa | Costa 6, Lundberg 7, Allen 9, Hamilton 9 i Trias 9; Mugica 5, Oliva, Bebo, Sakho 2, Brià, Muñoz 14 i Gintvainis 11.

 

90 UCAM Murcia | Kloof 14, Oleson 3, Lukovic 17, Olaizola 5 i Soko 17;Martín 6, Benite 20, Mutic, Martínez, Delía 8 i Mendiola.

 

Parcials: 14-22, 20-17; 21-27 i 17-24.

L’ICL Manresa començava per sota, amb un parcial de 0-5 ràpid de l’equip de la Lliga Endesa. Que marcava diferències des de l’inici. Costa amb una penetració i Hamilton amb un triple, anivellaven el partit. Hamilton posava de nou el Manresa a 2, però l’encert en el triple els distanciava de nou. Empatava a 14 Lundberg, però en els darrers minuts l’encert, sobretot de Benite en els tirs de 3, posava el 14-22.

El segon parcial va ser per a l’ICL Manresa, que amb Muñoz inspirat des de lluny, i la bona lluita dels pivots com Trias, Hamilton i també Jordan Sakho, es posava a només 3 punts. En els darrers segons responien els murcians amb un triple i eixamplaven de nou el forat.

Després de passar pels vestidors, Costa responia amb una penetració l’anotació visitant inicial. Allen tornava a acostar el Manresa amb un triple, i Muñoz posava també espectacle amb una esmaixada i addicional. Després de ser a pocs punts del rival, l’encert de Benite i Lukovic tornava a castigar, i l’UCAM Murcia s’escapava a 13 punts. Al final del tercer període la diferència era d’11.

Començava el darrer quart amb l’ICL Manresa defensant amb tot el que tenia, però la poca lucidesa en atac, i la bona feina defensiva dels murcians, feia que la diferència entre els dos equips seguís augmentant. S’escapaven a 20 punts però l’ICL Manresa amb orgull, reaccionava i reduïa diferències. Al final del partit, 18 punts per sota, però bones sensacions. Va debutar el júnior Manresà Miquel Oliva per part del Bàsquet Manresa.

Aleix Duran deia després del partit que “un rival de nivell molt físic com esperàvem, evidentment no podem estar contents perquè fent un parell de coses més bé haguéssim pogut lluitar pel partit; se’ns ha acabat l’energia, ens han fet un parcial però hem tingut capacitat per tornar a jugar de tu a tu; que l’equip es buidi és el que volem ara”.