L’ICL Manresa guanya àmpliament el Força Lleida en el darrer partit de pretemporada

Els del Bages aproven amb nota el darrer test abans de la lliga, amb una bona actuació global i Allen (14 punts) i Trias i Lundberg (15 punts) com a estilets. 70 Actel Força Lleida | Martí, Derksen 13, Hermet 8, Feliu 11 i Ogungbemi-Ja 9; Bergada, Rubin de Celis 5, Sutina 3, Stankevits …

Dissabte 23 de Setembre de 2017 a les 19:23

Els del Bages aproven amb nota el darrer test abans de la lliga, amb una bona actuació global i Allen (14 punts) i Trias i Lundberg (15 punts) com a estilets.

70 Actel Força Lleida | Martí, Derksen 13, Hermet 8, Feliu 11 i Ogungbemi-Ja 9; Bergada, Rubin de Celis 5, Sutina 3, Stankevits 1, Djukanovic 18, Mbaye 2 i Karena.

96 ICL Manresa | Costa 4, Muñoz 14, Allen 19, Hamilton 10 i Trias 15; Mugica 3, Jou, Lundberg 15, Khalaf 2, Sakho 2, García 5 i Gintvainis 7.

Parcials: 22-27, 17-22, 11-30 i 20-17

Victòria aclaparadora de l’ICL Manresa a una setmana per començar la lliga LEB Or. Bona actuació global de tot l’equip, en què van destacar Noah Allen amb 19 punts, Trias i Lundberg amb 15 i Muñoz, amb 14, i un 4 de 7 en triples. Aquest era el darrer compromís de preparació abans del partit del proper dissabte a les 20:30 al Nou Congost.

Els del Bages començaven imposant-se ja des dels minuts inicials, primer amb una cistella d’Allen, el més destacat en quant a anotació, i després amb contraatacs i cistelles fàcils. Tot i així, els de la terra ferma resistien en l’inici i no era fins els darrers minuts del primer període que els viositants s’escapaven amb un triple de Mugica, 20-27.

El Força Lleida començava fort en el segon període, però després van venir bons minuts en quan a encert de l’ICL Manresa, que amb els triples de Dani Garcia, que d’aquesta manera s’estrenava anotant amb l’equyip del Bages, Lluís Costa, i més tard Allen i Gintvainis, aconseguien capgirar el marcador, que s’havia posat favorable als locals. Dos triples de Muñoz i un 2 més 1 de Hamilton posaven el primer avantatge significatiu: 39 a 49 a la mitja part.

Després del descans, el partit començava tal com havia acabat en el segon període: triple de Muñoz, 2 més 1, en aquest cas de Lundberg, i l’encert manresà que provocava que Comenge hagués de parar el partit amb un temps mort. L’encert no s’aturaria, i Hamilton anotava un triple que posava gairebé 30 punts de diferència (49-77). S’acabava el tercer període amb el Manresa a més 29 punts.

En el darrer temps, els del Bages van dedicar-se a administrar l’avantatge, que no va disminuir pràcticament gens. Van poder tenir més minuts jugadors com Bebo i el base mataroní Dani Garcia, i era precisament l’egipci qui tancava el marcador amb un ganxo marca de la casa.

Aleix Duran, al final del partit, compareixia davant dels mitjans. El tècnic explicava que «veníem amb els objectius clars, sabíem què ens calia millorar; havíem de fer les coses ben fetes el màxim de temps possible; al principi ens costava estar còmodes, però hem obert una escletxa quan hem pogut córrer; al tercer quart hem sortit a un nivell extraordinari de duresa, i de mans, i hem pogut trencar el partit; ha pogut jugar alguns minuts Bebo i Dani, que ens estan ajudant molt, i hem tingut bones sensacions abans de començar la lliga».