menu
L’ICL Manresa guanya amb un partit festiu el TAU Castelló
L’ICL Manresa guanya amb un partit festiu el TAU Castelló
L’ICL Manresa guanya amb un partit festiu el TAU Castelló

L’ICL Manresa guanya amb un partit festiu el TAU Castelló

Victòria aclaparadora (93-62) tot i un inici massa tou dels del Bages. Noah Allen es destapa com a anotador amb 25 punts i 8 recuperacions. Hamilton, 21 punts. 93 ICL Manresa | Costa 1, Lundberg 9, Muñoz 9, Hamilton 21 i Trias 11; Mugica 7, Sakho 2, García, Allen 25, Mazaira i Gintainis 5. …

Dimecres 11 de Octubre de 2017 a les 22:47

Victòria aclaparadora (93-62) tot i un inici massa tou dels del Bages. Noah Allen es destapa com a anotador amb 25 punts i 8 recuperacions. Hamilton, 21 punts.

 

93 ICL Manresa | Costa 1, Lundberg 9, Muñoz 9, Hamilton 21 i Trias 11; Mugica 7, Sakho 2, García, Allen 25, Mazaira i Gintainis 5.

 

62 TAU Castelló | Steinarsson 10, Bas 8, Ott 3, Milandou 6 i Gatell 12; Rowley 7, Faner 3, Sabonis 6, Garcia 4, Sabaté 3.

 

Parcials: 20-22, 23-10, 33-13 i 17-17.

Tot i un inici dubitatiu i amb massa permissions defensives, l’ICL Manresa va aconseguir una brillant victòria, que va fer gaudir l’afició del Nou Congost. 93-62 al marcador final, bona part per culpa de Noah Allen, amb 25 punts i 8 recuperacions, i la gran aportació també d’Ashley Hamilton, amb 21 punts. El Manresa va acabar amb els joves Garcia, Mazaira i Guillem Jou sobre el parquet.

El partit començava amb els visitants fent anar de corcoll l’ICL Manresa. Triple inicial i bona feina d’Edu Gatell a la pintura, que posava problemes. Demanava minut Aleix Duran després d’un doble encert del TAU Castelló, que s’escapava a 4 punts. Els del Bages reaccionaven des dels tirs lliures, i amb les primeres pilotes robades i contraatac d’Allen.

En el segon període, reacció manresana. Tot i que cometia una falta Sakho que l’enviava a la banqueta, tornava a fer la seva Noah Allen, i Lundberg i Muñoz obrien el primer forat amb penetracions. Allen s’enfilaria fins als 15 punts en la primera meitat, en què l’ICL Manresa ja marxava per més de 10 punts.

La sortida del tercer període va ser espectacular. El millor moment dels del Bages. Anotava Hamilton per començar, i disparava des del triple Allen, que repetiria la jugada de robar i sortir al contraatac fins a 3 vegades en els propers minuts, en una de les ocasions amb triangulació i triple. Mugica, amb dos triples, i Muñoz amb un, s’apuntaven al festival anotador, i ja hi havia 31 punts de diferència.

El darrer quart va ser igualat, però ja amb el partit decidit. Hamilton duria el ritme anotador, i acabaven el partit homes com Guillem Jou, que va encertar des del triple, i els vinculats Dani Garcia, i Alex Mazaira.

Aleix Duran, deia en la seva roda de premsa que «pot semblar estrany, però no estic gens satisfet de l’inici de partit; els començaments són molt importants, i un equip demostra el que vol ser; hem de mostrar ambició des de la primera jugada; sí que l’equip ha reaccionat molt bé i ha jugat 3 quarts a un molt bon nivell; però avui he dit als jugadors que hem de decidir quin equip volem ser, i hem de començar marcant molt més com volem que sigui el partit; un cop ho hem entès, i hem començat a córrer… i quan fas això bé tens oportunitats de tirar i anotar».