menu
L’ICL Manresa ‘fitxa’ un nou DJ: Luis de Frutos
L’ICL Manresa ‘fitxa’ un nou DJ: Luis de Frutos
L’ICL Manresa ‘fitxa’ un nou DJ: Luis de Frutos

L’ICL Manresa ‘fitxa’ un nou DJ: Luis de Frutos

L’ICL Manresa ‘fitxa’ el DJ Luis de Frutos. El manresà serà el nou responsable de posar la banda sonora als partits del Nou Congost. Debutarà aquest diumenge en el partit davant el Baskonia. El discjòquei manresà Luis de Frutos serà el nou encarregat de posar so als partits que l’ICL Manresa disputi al Nou Congost. …

Dimecres 8 de Març de 2017 a les 12:33

L’ICL Manresa ‘fitxa’ el DJ Luis de Frutos. El manresà serà el nou responsable de posar la banda sonora als partits del Nou Congost. Debutarà aquest diumenge en el partit davant el Baskonia.

El discjòquei manresà Luis de Frutos serà el nou encarregat de posar so als partits que l’ICL Manresa disputi al Nou Congost. De Frutos, popular entre la gent jove de la nostra ciutat per la seva feina a Styl FM i a diversos locals nocturns de la ciutat, interactuarà amb el públic a través de les seves xarxes socials per demanar quina música vol sentir el públic del Nou Congost.

L’ICL Manresa fa un nou fitxatge, no per estar al terreny de joc, sinó per estar uns centímetres fora. Es tracta del locutor, discjòquei i productor musical Luis de Frutos, que després d’anys de vinculació periodística i com a aficionat del Bàsquet Manresa passa a col·laborar amb el club.

Un dels passos endavant en què el club i el seu col·laborador s’han compromès és en la interacció a través de les xarxes socials. Luis de Frutos s’encarregarà de demanar a través de Twitter i Facebook quines són les cançons preferides del públic del Nou Congost per poder fer una selecció que agradi al públic.

El Bàsquet Manresa vol fer públic el seu agraïment a Arnau Espinal, que fins ara ha estat el DJ del Nou Congost. Espinal seguirà sent col·laborador del club.

Luis de Frutos a Twitter