top

L’ICL Manresa fitxa Dani García per les properes 5 temporades

Dimecres 5 de Juliol de 2017 a les 11:35

El base mataroní, de 19 anys, 1,82 d’alçada i provinent del CB L’Hospitalet, queda vinculat a l’equip del Bages per als propers 5 cursos. García ha estat en la preparació de la selecció espanyola U19. El base mataroní Dani García i l’ICL Manresa han vinculat els seus camins per als propers 5 anys. El jove …

El base mataroní, de 19 anys, 1,82 d’alçada i provinent del CB L’Hospitalet, queda vinculat a l’equip del Bages per als propers 5 cursos. García ha estat en la preparació de la selecció espanyola U19.

El base mataroní Dani García i l’ICL Manresa han vinculat els seus camins per als propers 5 anys. El jove jugador del Maresme ha estat les darreres setmanes en la preparació que la selecció estatal U19 ha fet a Saragossa. García jugava fins ara a l’Hospitalet, a LEB Plata, on ha fet una .

Daniel García García (nascut a Mataró, el 30 de gener del 1998) serà durant les properes 5 temporades jugador de l’ICL Manresa, o estarà vinculat al club. El mataroní formarà part de l’equip vinculat de LEB Plata. Els darrers dies García ha estat concentrat en la prèvia de la Selecció espanyola U19, que ara està disputant el Campionat del Món a El Caire.

El Director Esportiu de l’ICL Manresa, Román Montañez, ha dit sobre García que «és un jugador amb futur, que ve de jugar en categories inferiors amb la selecció espanyola, que ens ajudarà a treballar amb el primer equip com a tercer base, i ha de ser un any important a Martorell, a LEB Plata que és on ha de donar el pas i sentir-se important; treballarem de la millor manera perquè tingui possibilitats de futur, perquè té talent i qualitat, i ho ha demostrat».

Per la seva banda, Pere Romero, coordinador de la base i l’equip vinculat, el descrivia dient que «és un jugador que ofensivament té talent, és ràpid i té capacitat per encistellar; a més, té un gran marge de millora». Romero explicava també que el club «l’ha seguit des de l’any passat, en què ell es va quedar a l’Hospitalet per jugar a LEB Plata, i darrerament ha estat a punt d’entrar a la selecció U19 que disputa el Mundial».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials