menu
L’ICL Manresa espera seguir la línia i fer un gran partit davant el Fuenlabrada
L’ICL Manresa espera seguir la línia i fer un gran partit davant el Fuenlabrada
L’ICL Manresa espera seguir la línia i fer un gran partit davant el Fuenlabrada

L’ICL Manresa espera seguir la línia i fer un gran partit davant el Fuenlabrada

Els homes d’Ibon Navarro, sense baixes, reben el Montakit Fuenlabrada, ja amb la feina gairebé feta, en onzena posició i amb 10 victòries. Aquest diumenge, a les 19:00, l’ICL Manresa espera poder deixar enrere l’ensopegada de la setmana passada, però seguir creixent com a equip i millorant, tal com fa l’equip en les darreres jornades. …

Divendres 24 de Març de 2017 a les 16:34

Els homes d’Ibon Navarro, sense baixes, reben el Montakit Fuenlabrada, ja amb la feina gairebé feta, en onzena posició i amb 10 victòries.

Aquest diumenge, a les 19:00, l’ICL Manresa espera poder deixar enrere l’ensopegada de la setmana passada, però seguir creixent com a equip i millorant, tal com fa l’equip en les darreres jornades. El rival serà un Montakit Fuenlabrada ja gairebé salvat, dirigit per Jota Cuspinera, i amb la baixa d’Alex Llorca.

El Nou Congost vol trnar a vibrar tal com ho va fer en la penúltima jornada davant el Baskonia. Fa dues setmanes, l’equip d’Ibon Navarro sorprenia una de les potències del continent amb un partit intens. Aquest diumenge, l’ICL Manresa ha d’intentar fer el mateix davant el Montakit Fuenlabrada. La plantilla està disponible en la seva totalitat, a falta de dos entrenaments previs al partit.

Els madrilenys, per la seva banda, arriben al Nou Congost amb gairebé la feina feta. El Montakit Fuenlabrada és a un pas de la salvació. Ja té 10 victòries, i és 11è a la classificació de la Lliga Endesa. Amb l’ex-manresà Alex Llorca lesionat, els perills principals de l’equip de Jota Cuspinera són els balcànics Popovic, Sekulic i Paunic. Xavi Rey s’enfrontarà a l’equip amb qui va jugar 9 partits aquesta temporada.

Ibon Navarro, en la prèvia d’aquest divendres al migdia, declarava que «és un equip molt diferent del de la primera volta; no hi havia Sekulic, sinó Xavi Rey, i en la línia exterior no va poder jugar Popovic; és un estil basat en arribar jugant, en transició, bloquejar per mantenir avantatge; tenen moltes alternatives a l’hora de córrer; juguen poques coses, i molt ben jugades; al darrere tenen diferents alternatives, i cal estar preparat per tal que no ens parem ni en atac ni en defensa».