menu
L’ICL Manresa es posa a prova amb una de les revelacions
L’ICL Manresa es posa a prova amb una de les revelacions
L’ICL Manresa es posa a prova amb una de les revelacions

L’ICL Manresa es posa a prova amb una de les revelacions

Els d’Aleix Duran s’enfronten a l’Araberri, que ha fet un bon inici de lliga, aquest diumenge a les 18:00. Hamilton, dubte amb una capsulitis al peu. L’ICL Manresa afronta la cinquena jornada de la Lliga LEB Or amb motivació, però també amb precaució, ja que s’enfronta a un dels equips revelació d’aquest inici de temporada. …

Divendres 20 de Octubre de 2017 a les 17:07

Els d’Aleix Duran s’enfronten a l’Araberri, que ha fet un bon inici de lliga, aquest diumenge a les 18:00. Hamilton, dubte amb una capsulitis al peu.

L’ICL Manresa afronta la cinquena jornada de la Lliga LEB Or amb motivació, però també amb precaució, ja que s’enfronta a un dels equips revelació d’aquest inici de temporada. L’equip del Bages té el dubte de Hamilton, que va sofrir una capsulitis a Palència, però sembla que podrà estar disponible.

Els manresans arriben després d’aconseguir una victòria de mèrit en camp contrari, i repeteixen a domicili, aquesta setmana a Vitòria, davant l’Araberri. Els d’Aleix Duran no tenen al 100% l’ala-pivot Ashley Hamilton, que va patir un cop al meu en el darrer partit. Sembla però que el britànic podrà viatjar.

Per la seva banda, el conjunt basc, que va ser repescat a principi de temporada per completar els 18 equips després que el Betis es quedés a la Lliga Endesa, està fent un gran inici de temporada, i té el mateix balanç de 3 victòries i 1 derrota. Els vitorians han fet grans fitxatges tot i haver fet l’equip en pocs dies.

Aleix duran deia en la prèvia del partit que «l’equip està pràcticament al complert, tret de Hamilton que es va fer una capsulitis al peu i no ha pogut fer tots els entrenaments; l’equip està amb ganes i energia per afrontar un partit contra un equip que ha fet un bon bàsquet i ha demostrat que pot competir amb tothom; l’Araberri està fent un bàsquet molt seriós i equilibrat; no tenen cap tipus de pressió, són els darrers que han arribat a la lliga».