menu
L’ICL Manresa es desplaça a Gran Canaria amb motius per sorprendre
L’ICL Manresa es desplaça a Gran Canaria amb motius per sorprendre
L’ICL Manresa es desplaça a Gran Canaria amb motius per sorprendre

L’ICL Manresa es desplaça a Gran Canaria amb motius per sorprendre

La plantilla segueix al complet a disposició d’Ibon Navarro. L’entrenador basc admet que és complicat competir tot i els bons resultats en els darrers 5 anys. La pista de l’Herbalife Gran Canaria ha estat fructífera durant els darrers anys, però això, com apuntava Ibon Navarro, no dóna «ni un 0-2 a favor». Els homes de …

Divendres 17 de Març de 2017 a les 17:48

La plantilla segueix al complet a disposició d’Ibon Navarro. L’entrenador basc admet que és complicat competir tot i els bons resultats en els darrers 5 anys.

La pista de l’Herbalife Gran Canaria ha estat fructífera durant els darrers anys, però això, com apuntava Ibon Navarro, no dóna «ni un 0-2 a favor». Els homes de Luis Casimiro són el setè classificat a la Lliga Endesa amb 15 victòries, i estan decidits a conservar la plaça de play-off. L’ICL Manresa vol seguir la línia ascendent que el va dur a donar la campanada davant el Baskonia.

Tots disponibles per a Ibon Navarro, com la setmana passada davant el Baskonia. Amb la confiança d’estar treballant en bona línia tot i ser els darrers classificats, l’ICL Manresa afronta el repte de sorprendre en una pista que, per bé que ha estat fructífera en les darreres temporades, és una plaça difícil.

L’Herbalife Gran Canaria segueix sent un dels equips forts de la lliga. Participa també en competició europea, i aquesta temporada ja ha guanyat un títol: la Supercopa Endesa. L’equip que entrena Luis Casimiro, qui fou campió de lliga amb el TDK Manresa, compta amb jugadors de la talla d’Albert Oliver, Bo McCalebb o els tiradors Kyle Kuric i Sasu Salin. Tot i l’acomiadament aquesta setmana de Ryan Hollins, també a la pintura tenen garanties.

Ibon Navarro, declarava en la roda de premsa prèvia a aquesta jornada 25 que «juguem davant un dels rivals que es va mostrar més superior en la primera volta; tot i que teníem baixes, van fer un dels millors partits i a nivell físic i de talent ens van superar; serà molt important tancar el rebot defensiu; són l’equip que millor defensa a nivell d’intensitat, ús de mans; ens ‘apretaran’ i hem d’evitar errors no forçats i pèrdues; hi anem en un moment en què ens hem adonat que hi ha coses que podem fer bé».