L’ICL Manresa es desfà davant un Divina Seguros Joventut més eficaç

Els vermells cauen pes 100 a 66 després de jugar una correcta primera part, que es va trencar amb una doble falta contra el Manresa. Pere Tomàs amb 18 punts i el vinculat Sakho, els més valents de l’equip. 100 Divina Seguros Joventut | Sàbat 13, Abalde 15, Vidal 10, Bogdanovic 9 i Jordan 14; …

Diumenge 7 de Maig de 2017 a les 18:14

100 Divina Seguros Joventut | Sàbat 13, Abalde 15, Vidal 10, Bogdanovic 9 i Jordan 14; Smith 9, Nogués, Gielo 7, Lapornik, Stutz 16 Dimitrijevic 5 i Ventura 7.

66 ICL Manresa | Machado 7, Aranitovic 7, Tomàs 18, Auda 6 i Cakarun 6; Suggs 5, Trapani, Sakho 6, Belemene 4, Costa 7 i Montañez.

Parcials: 25-24, 25-14; 24-15 i 24-16

Mal partit de l’ICL Manresa a Badalona, on els locals van celebrar la permanència matemàtica. Els del Bages no van estar a l’alçada en un duel igualat en tota la primera part, fins que dues faltes contra l’ICL Manresa, una antiesportiva inclosa, van començar a trencar el partit. Pere Tomàs va liderar un cop més el seu equip, aquest cop acompanyat de la lluita de Jordan Sakho, el jugador vinculat.

L’inici del matx va ser un intercanvi de cops en què l’ICL Manresa en sortia beneficiat. Primer avantatge de 3 punts amb dos triples de Pere Tomàs, i després una cistella d’Aranitovic. Després de l’empat a 16 la Penya es posava per davant fins que Costa, Sakho i Tomàs reduïen a 1 punt la diferència.

En el segon període, després de 2 minuts inicials erràtics i sense anotació, triple local i resposta de Sakho, que feia els seus millors minuts amb rebots i una safata. Sàbat posava distància amb un altre triple. Pere Tomàs sostenia el Manresa, fins que una doble falta, personal i antiesportiva eixamplaria la diferència a favor dels locals. Els punts de Machado, Tomàs i Auda deixaven en 10 la diferència a la mitja part.

Després de la mitja part, Auda convertia 2 tirs lliures ràpidament resposts de la mateixa manera per Jordan. El pivot local aniria a la línia un munt de vegades perquè el Manresa estava en bonus en 2 minuts. Machado i Cakarun reduïen diferències fins als 7 punts (54-47) però el Divina Segutos obria forat amb tirs lliures i triples fins als 21 punts en el pitjor moment per a l’ICL Manresa.

El darrer quart va ser plàcid per al Joventut, que encara va poder engrandir una mica més el resultat, i arrodonir-lo fins als 100 punts. En el Manresa no sortia res. Bona lluita de Romaric Belemene en els darrers minuts, i cap opció de victòria o competir el partit. La Penya celebrava la permanència.

Ibon Navarro, abatut a la roda de premsa posterior al partit, comentava que «des de l’inici del partit s’ha vist una diferència clara en la intensitat defensiva, ús de mans, sobretot a nivell defensiu; la diferència al descans parla de la no solidesa que hem tingut en la primera part; amb la presència de Jordan Sakho hem tingut la presència per competir; hem de demanar perdó a la nostra gent perquè no ens mereixem acabar com hem acabat avui; espero que el grup ho entengui i es respecti a ell mateix, al club i a la gent; som professionals i hem de seguir fins al final».