menu
L’ICL Manresa comença bé però perd davant la inspiració d’Unicaja
L’ICL Manresa comença bé però perd davant la inspiració d’Unicaja
L’ICL Manresa comença bé però perd davant la inspiració d’Unicaja

L’ICL Manresa comença bé però perd davant la inspiració d’Unicaja

Els homes d’Ibon Navarro competeixen davant el campió Europeu anant per davant fins començat el segon període, amb Pere Tomàs i Aranitovic encertats des del triple. 91 Unicaja | Fogg 18, Smith 17, Waczynski 8, Brooks 16 i Musli 6; Okouo 12, Díaz, Díez, Lafayette 5, Suárez 4 i Omic 5. 75 ICL …

Dimecres 26 de Abril de 2017 a les 22:35

Els homes d’Ibon Navarro competeixen davant el campió Europeu anant per davant fins començat el segon període, amb Pere Tomàs i Aranitovic encertats des del triple.

 

91 Unicaja | Fogg 18, Smith 17, Waczynski 8, Brooks 16 i Musli 6; Okouo 12, Díaz, Díez, Lafayette 5, Suárez 4 i Omic 5.

 

75 ICL Manresa | Machado 7, Suggs 9, Tomàs 19, Auda 3, Rey 5; Cvetkovic, Aranitovic 14, Cakarun 4, Montañez, Trapani 11, Belemene 3 i Costa.

 

Parcials: 20-25, 22-9; 25-21 i 24-20.

Tot i el bon inici de partit, l’ICL Manresa no va poder evitar la derrota a la pista de l’Unicaja, flamant campió de l’Eurocup. Tot i anar per davant a l’inici i fins i tot estar-ho en el tercer quart, la inspiració dels locals acaba amb les esperances bagenques. Pere Tomàs, amb una sèrie des del triple impressionant, i Aranitovic, els més fins de cara a cistella.

El partit ha començat amb igualtat, i l’ICL Manresa a remolc tot i anotar la primera cistella del partit. Els locals s’escapaven 15-8 però Pere Tomàs convertia 3 triples consecutius per avançar els manresans 17-18. Tot i la ràpida resposta de Smith, Trapani entrant des de la banqueta anotava i tindria addicional. Una esmaixada i una safata de Trapani deixaven el 20-25 per als visitants al final del primer període.

En el segon tram de partit, superioritat clara local, i problemes en atac de l’ICL Manresa, que només convertia 9 punts. La inspiració de Smith va passar factura. Més de 3 minuts va trigar Aranitovic a estrenar el marcador del tercer quart. Dos triples del serbi i Suggs acostaven l’equip, però l’Unicaja ja havia canviat el signe del partit.

Després de la mitja part, dos parcials més igualats. Es mantenien els 4 punts de diferència i l’ICL Manresa seguia dins el partit, més quan Pere Tomàs anotava de 3 per doble i posava per davant els bagencs per darrer cop (46-47). Llavors arribava el moment de Fogg, amb 2 triples que només va respondre Belemene amb un triple per tauler. Se n’anava de 12 l’equip andalús.

En els darrers 10 minuts el Màlaga es va dedicar a mantenir i augmentar la renda. Waczynski i Brooks començaven anotant, i de seguida la diferència era de 16 punts. Aranitovic va trobar un moment d’inspiració amb 2 triples, però ja no hi hauria temps per remuntar, i l’ICL Manresa perdia per 91 a 75. Amb aquesta derrota es confirma que els manresans ocuparan una plaça de descens.

Ibon Navarro deia a la roda de premsa posterior al partit que «ha estat un partit en el què l’encert de 3 punts ens ha mantingut dins del partit, però en el segon quart Unicaja ha apujat la intensitat defensiva; en aquest segon quart ens han tret de la línia de joc que volíem seguir; volíem intentar jugar un partit valent, a camp obert; sabíem que hauríem d’abusar del tir de 3 degut al seu poder a la pintura; hem intentat anar a defensa en zona i han estat encertats i el partit s’ha trencat; me’n vaig satisfet perquè hem estat capaços de competir 27 o 28 minuts al Carpena».