L’ICL Manresa cau en un partit ajustat a Oviedo

Els vermells perden per 81 a 76 en una de les pistes més complicades, en un partit disputat fins els darrer minuts i Trias liderant l’antació (22 punts) juntament amb Costa (16 punts). 81 Unión Financiera Oviedo | Pérez 16, Santana 13, Maynhard, Geks 15 i Barro 5; Fernández, Karahodzic 2, Arteaga 10, Belemene …

Diumenge 10 de Desembre de 2017 a les 21:19

Els vermells perden per 81 a 76 en una de les pistes més complicades, en un partit disputat fins els darrer minuts i Trias liderant l’antació (22 punts) juntament amb Costa (16 punts).

81 Unión Financiera Oviedo | Pérez 16, Santana 13, Maynhard, Geks 15 i Barro 5; Fernández, Karahodzic 2, Arteaga 10, Belemene 19, Meana 1. 76 ICL Manresa | Costa 16, Lundberg 3, Muñoz 10, Hamilton 10, Trias 22; Mugica 5, Jou 1, Sakho, Garcia 2, Allen 7.

Parcials: 22-20, 10-17; 27-20 i 22-19.

Tot i haver lluitat fins al final, l’ICL Manresa no es va poder endur la victòria d’Oviedo, una de les pistes més complicades de la LEB Or. Els locals van estar més encertats en els moments clau. Per part dels manresans, Trias va tornar a liderar l’equip, amb 22 punts i 27 de valoració, mentre que Costa n’anotava 16. Hamilton i Muñoz van fer 10 punts.

El partit començava amb molta igualtat, que es va mantenir en el primer tram. Tot i la bona arrencada dels locals, Trias assistia pel Triple de Hamilton, que empatava el partit a 8. Moltes alternatives al marcador i una gran lluita a la pintura entre Trias i l’ex-manresà Oliver Arteaga. Els locals obtenien 2 punts d’avantatge abans de la primera aturada.

En el segon tram l’ICL Manresa es va refer i aconseguia avantatge abans del descans. Un revers de Muñoz i un altre triple de Hamilton es sumaven a la consistència de Trias, i a la mitja part els homes d’Aleix Duran dominaven per 5 punts d’avantatge. La bona defensa va ser la clau per poder distanciar-se del rival.

L’inici de la segona meitat, tot i la primera cistella de Trias, va estar marcada pel desencert i les pèrdues, que permetien a l’Oviedo tornar a posar-se per davant. Els locals tenien entre 4 i 6 punts d’acantatge, però un triple de Muñoz i una penetració del jove base Dani García permetien que l’equip estés a només 2 punts abans del darrer quart.

En la recta final els locals van ser més eficaços, i tot i el desencert general a l’inici, un triple de Belemene col·locava 10 punts d’avantatge. Despertava l’ICL Manresa amb un triple d’Álvaro i dos tirs lliures de Hamilton, molt actiu. Les errades en els tirs lliures al final, i l’encert local van fer que la victòria es quedés a Astúries.

Aleix Duran declarava després del partit que “sabíem a quin camp veníem, a un pavelló amb molt ambient, i era clau començar amb un to defensiu alt; hi ha hagut algun jugador que no ho ha entès i ells han pogut començar bé; amb els canvis ho hem anat aconseguint i després hem pogut tenir l’iniciativa; amb més encert haguéssim pogut tenir més avantatge; al tercer quart hem sortit totalment equivocats, i Belemene jugant al ‘4’ ens ha encertat els triples i no hem igualat la seva energia; llavors hem deixat de fer coses bàsiques; l’equip ha fet un esfor i ha tret personalitat per ficar-se al partit, però els tirs lliures fallats han fet que no ens acostéssim prou; l’Oviedo ha fet un partit millor i ha estat just guanyador”.