menu
L’ICL Manresa busca a la pista del Tecnyconta Zaragoza la tercera victòria
L’ICL Manresa busca a la pista del Tecnyconta Zaragoza la tercera victòria
L’ICL Manresa busca a la pista del Tecnyconta Zaragoza la tercera victòria

L’ICL Manresa busca a la pista del Tecnyconta Zaragoza la tercera victòria

Última jornada de la primera volta al pavelló Príncipe Felipe. L’equip d’Ibon Navarro, pendent dels bases Cvetkovic i Machado, i de la possible reincorporació de Patrik Auda. L’ICL Manresa tancarà la primera volta de la fase regular de la Lliga Endesa a la pista del Tecnyconta Zaragoza. Els del Bages, cuers amb 2 victòries, s’enfronten …

Divendres 13 de Gener de 2017 a les 17:12

Última jornada de la primera volta al pavelló Príncipe Felipe. L’equip d’Ibon Navarro, pendent dels bases Cvetkovic i Machado, i de la possible reincorporació de Patrik Auda.

L’ICL Manresa tancarà la primera volta de la fase regular de la Lliga Endesa a la pista del Tecnyconta Zaragoza. Els del Bages, cuers amb 2 victòries, s’enfronten al 14è classificat, que duu 5 victòries. Ón dubte a hores d’ara els bases Cvetkovic i Machado, per traumatismes a l’espatlla i el genoll respectivament, mentre que Patrik Auda podria reaparèixer.

Decidits a portar la tercera victòria. L’ICL Manresa disputa la 17a jornada a la pista del Tecnyconta Zaragoza, un equip de la part baixa. Els manresans estan pendents de l’evolució de Patrik Auda, en la recta final de la recuperació, i que podria entrar a la convocatòria. Aquesta setmana s’hi han sumat dos contratemps més, els de Cvetkovic i Machado. El serbi només ha fet una sessió d’entrenament per culpa d’un cop a l’espatlla, mentre que Machado té una contusió a la tuberositat tibial anterior del genoll.

El Tecnyconta Zaragoza és el 14è classificat de la Lliga Endesa. L’equip d’Andreu Casadevall ha perdut els darrers 3 partits, però espera recuperar-se al seu pavelló davant el Manresa. Estadísticament, l’home més perillós dels aragonesos és Isaac Fotu, que fa 11 punts de mitjana i 15,4 de valoració. El màxim anotador és Stefan Jelovac amb 14,1 punts per partit. Pere Tomàs torna a l’equip on ha jugat les 3 darreres temporades.

El tècnic Ibon Navarro ha dit en la roda de premsa d’aquest divendres que «juguem contra un equip que porta una mala ratxa, amb una victòria en els darrers partits, però que n’ha perdut dos de només 4 punts, i ha dut a la pròrroga al Baskonia; és un bon equip que té menys victòries que les que mereixeria, i això els pesa a l’hora de jugar; una dada com els percentatges de tir que tenen mostra aquesta situació; el partit ens planteja moltes dificultats, sobretot a nivell físic, tenen un tamany molt gran».