top

L’ICL Manresa aposta pel jove lituà Jokubas Gintvainis

Dimecres 19 de Juliol de 2017 a les 12:58

Es tracta d’un jugador exterior d’1,91 metres i 22 anys, procedent del Peñas Huesca. Signa un contracte de 2 anys i 2 més opcionals. Jokubas Gintvainis és nou jugador de l’ICL Manresa. Es tracta d’un base lituà de 23 anys, ja amb experiència a la Lliga LEB, i amb un gran potencial de creixement. Aquesta …

Es tracta d’un jugador exterior d’1,91 metres i 22 anys, procedent del Peñas Huesca. Signa un contracte de 2 anys i 2 més opcionals.

Jokubas Gintvainis és nou jugador de l’ICL Manresa. Es tracta d’un base lituà de 23 anys, ja amb experiència a la Lliga LEB, i amb un gran potencial de creixement. Aquesta temporada Gintvainis ha fet unes mitjanes de 12,4 punts i 4,1 assistències per partit.

El jugador exterior Jokubas Gintvainis (nascut el 25 de juliol del 1994 a Plungé, Lituània) és nou jugador de l’ICL Manresa. El base lituà, que també pot actuar com a escorta, serà de l’equip del Bages amb un contracte de dues temporades i dues més opcionals. Ha jugat la darrera temporada al Peñas Huesca de la Lliga LEB Or, i, per tant, arribarà a Manresa coneixent la categoria a la qual jugarà. En aquesta darrera temporada Gintvainis ha fet una mitjana de 12,4 punts (inclòs més d’un 41% en tirs de 3 punts), 4,1 assistències i 11 de valoració per partit.

Román Montañez, Director Esportiu de l’ICL Manresa, explica sobre Gintvainis que «és un jugador amb talent, bon passador i que pren bones decisions a la pista». A més, Montañez en destaca que «té un gran tir exterior, i creiem que pot tenir molta projecció com a jugador».

Trajectòria de Jokubas Gintvainis
2013-14 – Lietkabelis Panavezys (Lituània)
2014 – Science City Jena (Alemanya)
2014-16 KK Pieno (Lituània)
2016-17 – Peñas Huesca

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials