top

La Fundació Bancària “la Caixa” dóna el seu suport al Bàsquet Manresa

Dijous 22 de Juny de 2017 a les 11:31

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, manifesta davant el comité executiu del club la seva satisfacció per l’acord. L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb els equips de base del Bàsquet Manresa com a eina de difusió dels valors de l’esport. La Fundació Bancària “la Caixa” i el Bàsquet Manresa han tancat un …

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, manifesta davant el comité executiu del club la seva satisfacció per l’acord. L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb els equips de base del Bàsquet Manresa com a eina de difusió dels valors de l’esport.

La Fundació Bancària “la Caixa” i el Bàsquet Manresa han tancat un acord pel qual la fundació bancària col·laborarà amb el club durant la propera temporada.

L’acord ha estat presentat avui a Manresa en una reunió a la que han assistit el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i els membres del consell executiu del club Fèlix Salido, Josep Sáez, Montse Seubas, Jordi Singla i Albert Cots. També hi ha estat presents per part del Bàsquet Manresa, el gerent Carles Sixto i per part de CaixaBank el director d’Institucions a Catalunya, Joaquim Macià.

Durant la trobada, Jaume Masana ha destacat l’aposta pel club que realitza la Fundació Bancària i ha reiterat que “la Caixa” fa anys que dóna el seu suport a l’entitat manresana.

Per la seva banda, els membres del Consell Executiu han agraït la col·laboració de la Fundació Bancària “la Caixa” i el treball conjunt que s’està duent a terme també en l’àmbit de l’esport base.

L’Obra Social “la Caixa” recolza des de fa anys l’activitat formativa de l’esport a la Catalunya Central per la tasca de formació dels joves i de difusió dels valors de l’esport com l’esforç, la superació i el treball en equip, que duen a terme.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials