menu
Il·lusió en la prèvia de l’inici de lliga
Il·lusió en la prèvia de l’inici de lliga
Il·lusió en la prèvia de l’inici de lliga

Il·lusió en la prèvia de l’inici de lliga

La plantilla de l’ICL Manresa està tota a disposició d’Aleix Duran, que debutarà al campionat amb un rival que manté bloc i entrenador respecte la temporada passada. Arriba l’hora de la veritat al Nou Congost. Aquest dissabte, a les 20:30, primer partit de lliga LEB Or per a l’ICL Manresa. El rival, el Cáceres Patrimonio …

Divendres 29 de Setembre de 2017 a les 16:30

La plantilla de l’ICL Manresa està tota a disposició d’Aleix Duran, que debutarà al campionat amb un rival que manté bloc i entrenador respecte la temporada passada.

Arriba l’hora de la veritat al Nou Congost. Aquest dissabte, a les 20:30, primer partit de lliga LEB Or per a l’ICL Manresa. El rival, el Cáceres Patrimonio de la Humanidad, que dirigit per Ñete Bohigas, manté 4 jugadors de la temporada passada i ell mateix a la banqueta.

Aleix Duran ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació per explicar l’estat de la plantilla, tota a la seva disposició, i la il·lusió que els jugadors tenen per començar el campionat com a locals. L’ICL Manresa comença la seva nova aventura a la Lliga LEB Or, i ho farà davant la seva afició aquest dissabte a les 20:30.

Per la seva banda, el Cáceres Patrimonio de la Humanidad va ser l’11è classificat la temporada passada, amb 14 victòries i 20 derrotes. Els extremenys arriben després d’acabar la pretemporada amb 3 victòries i 4 derrotes.

Aleix Duran, deia en la roda de premsa prèvia al partit que «els jugadors estan amb moltes ganes de començar, i sobretot de fer-ho al Nou Congost; el Cáceres és un equip que ha anat agafant consistència i ara mateix tenen solidesa, amb dos bases que saben passar i dirigir molt bé; els hem de tenir molt de respecte; hem treballat coses del rival, però sobretot ens hem basat en polir aspectes nostres».