top

Il·lusió en la prèvia de l’inici de lliga

Divendres 29 de Setembre de 2017 a les 16:30

La plantilla de l’ICL Manresa està tota a disposició d’Aleix Duran, que debutarà al campionat amb un rival que manté bloc i entrenador respecte la temporada passada. Arriba l’hora de la veritat al Nou Congost. Aquest dissabte, a les 20:30, primer partit de lliga LEB Or per a l’ICL Manresa. El rival, el Cáceres Patrimonio …

La plantilla de l’ICL Manresa està tota a disposició d’Aleix Duran, que debutarà al campionat amb un rival que manté bloc i entrenador respecte la temporada passada.

Arriba l’hora de la veritat al Nou Congost. Aquest dissabte, a les 20:30, primer partit de lliga LEB Or per a l’ICL Manresa. El rival, el Cáceres Patrimonio de la Humanidad, que dirigit per Ñete Bohigas, manté 4 jugadors de la temporada passada i ell mateix a la banqueta.

Aleix Duran ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació per explicar l’estat de la plantilla, tota a la seva disposició, i la il·lusió que els jugadors tenen per començar el campionat com a locals. L’ICL Manresa comença la seva nova aventura a la Lliga LEB Or, i ho farà davant la seva afició aquest dissabte a les 20:30.

Per la seva banda, el Cáceres Patrimonio de la Humanidad va ser l’11è classificat la temporada passada, amb 14 victòries i 20 derrotes. Els extremenys arriben després d’acabar la pretemporada amb 3 victòries i 4 derrotes.

Aleix Duran, deia en la roda de premsa prèvia al partit que «els jugadors estan amb moltes ganes de començar, i sobretot de fer-ho al Nou Congost; el Cáceres és un equip que ha anat agafant consistència i ara mateix tenen solidesa, amb dos bases que saben passar i dirigir molt bé; els hem de tenir molt de respecte; hem treballat coses del rival, però sobretot ens hem basat en polir aspectes nostres».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials