menu
Halcón Viatges i el Bàsquet Manresa renoven un acord que va a més
Halcón Viatges i el Bàsquet Manresa renoven un acord que va a més
Halcón Viatges i el Bàsquet Manresa renoven un acord que va a més

Halcón Viatges i el Bàsquet Manresa renoven un acord que va a més

Empresa i club han signat un acord de patrocini que incrementa la vinculació que fins ara tenien. Halcón Viatges passa a formar part del pool de patrocinadors del club, i els aficionats del Bàsquet Manresa podran també beneficiar-se del vincle. Aquest matí s’ha presentat a l’oficina d’Halcón Viatges del carrer Born de Manresa l’acord que …

Dijous 26 de Gener de 2017 a les 12:21

Empresa i club han signat un acord de patrocini que incrementa la vinculació que fins ara tenien. Halcón Viatges passa a formar part del pool de patrocinadors del club, i els aficionats del Bàsquet Manresa podran també beneficiar-se del vincle.

Aquest matí s’ha presentat a l’oficina d’Halcón Viatges del carrer Born de Manresa l’acord que el Bàsquet Manresa i l’agència tenen per a aquesta temporada, que millora el compromís que fa 3 anys que tenen les dues parts.

Amb aquest darrer acord, els aficionats de l’ICL Manresa podran, a través de la pàgina web, clicar al bànner d’Halcón Viatges i obtenir automàticament descomptes en el buscador, i es facilitarà poder adquirir viatges i entrades per als partits de la Lliga Endesa. Des d’aquesta temporada, l’equip porta el logotip d’Halcón Viatges als pantalons en tots els partits de la Lliga Endesa.

El responsable comercial d’Halcón Eventos, Fernando Barrio, i Carles Sixto, Gerent del Bàsquet Manresa, han rubricat el contracte en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació. Per la seva banda, Sixto remarcava que «Halcón Viatges és, a banda d’un patrocinador, un soci per al dia a dia, que optimitza la gestió econòmica i de serveis; el club agraeix l’aposta».

Per part d’Halcón Viatges, Fernando Barrio deia que «amb l’experiència que tenim amb clubs esportius cal agrair que el Bàsquet Manresa allargui la col·laboració; estem per créixer de la mà del club; creixerem en la nostra relació amb el club per donar avantatges a socis i aficionats, i esperem que la relació segueixi durant molts anys».