El Bàsquet Manresa homenatjarà demà Román Montañez
El Bàsquet Manresa homenatjarà demà Román Montañez
El Bàsquet Manresa homenatjarà demà Román Montañez

El Bàsquet Manresa homenatjarà demà Román Montañez

El capità de l’ICL Manresa rebrà el caliu del Nou Congost després d’haver jugat el seu darrer partit com a local en la seva carrera. El Bàsquet Manresa està organitzant per demà, després del partit amb el Tecnyconta Zaragoza, un breu homenatge al capità Román Montañez. El jugador de Sant Joan de Vilatorrada es retira …

Dimarts 9 de Maig de 2017 a les 16:12

El capità de l’ICL Manresa rebrà el caliu del Nou Congost després d’haver jugat el seu darrer partit com a local en la seva carrera.

El Bàsquet Manresa està organitzant per demà, després del partit amb el Tecnyconta Zaragoza, un breu homenatge al capità Román Montañez. El jugador de Sant Joan de Vilatorrada es retira després de 20 anys de carrera professional com a jugador.

Després del partit que es disputa demà a les 20:30 al Nou Congost, Román Montañez rebrà un homenatge per part del club de la seva vida, i els aficionats manresans. L’acte començarà un cop acabat el partit, un partit en què el rival es juga les seves opcions de salvació, i en què l’ICL Manresa vol deixar una bona imatge davant els seus aficionats.

El club fa una crida a tots els aficionats per omplir demà el Nou Congost. La llarga trajectòria de Montañez, amb 540 partits, gairebé 4000 punts i la consecució d’un títol de lliga en la seva primera temporada mereix un reconeixement per part de tots els qui estimen el Bàsquet Manresa. Ja des d’abans del partit, els aficionats podran participar activament amb l’homenatge.