top

El Bàsquet Manresa convoca accionistes i abonats aquest divendres a les 19:00

Dijous 4 de Maig de 2017 a les 16:39

El President Jaume Arnau ha afirmat que el club té la intenció de seguir a la Lliga Endesa en cas de ser-hi convidat a final de temporada. El proper divendres a les 19:00, el club convoca accionistes i abonats per parlar sobre el que passarà els propers mesos Un cop assumit el descens esportiu sobre …

El President Jaume Arnau ha afirmat que el club té la intenció de seguir a la Lliga Endesa en cas de ser-hi convidat a final de temporada. El proper divendres a les 19:00, el club convoca accionistes i abonats per parlar sobre el que passarà els propers mesos
Un cop assumit el descens esportiu sobre el parquet, el Bàsquet Manresa segueix treballant en el present i el futur. El President de l’entitat, juntament amb el Consell Executiu, format per membres del Consell d’Administració, han comparegut i han explicat davant dels mitjans de comunicació les opcions i intencions del club davant la incertesa després de saber-se que l’equip ocuparà plaça de descens.

El que els responsables del club han explicat són els escenaris possibles, després de la resolució emesa per la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència) que instava l’ACB a fer canvis en el FRAD i la quota d’entrada a la lliga. L’ACB ja va anunciar que presentaria recursos a la resolució, fet que podria deixar les condicions d’ascens de la mateixa manera.

El Bàsquet Manresa, per altra banda, també ha convocat per al proper divendres 5 de maig, a les 19:00, a tots els seus accionistes i abonats per explicar quines són les seves intencions, i per debatre aspectes del club que puguin preocupar-los a tots ells.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials