Costa i Tomàs tasten una de les activitats de la cinquena edició d’Alicia’t
Costa i Tomàs tasten una de les activitats de la cinquena edició d’Alicia’t
Costa i Tomàs tasten una de les activitats de la cinquena edició d’Alicia’t

Costa i Tomàs tasten una de les activitats de la cinquena edició d’Alicia’t

Els dos jugadors han participat en l’activitat “de bon Rotllo”, una de les 150 que es faran a la festa de la gastronomia de Món Sant Benet els propers 29 i 30 d’abril. Lluís Costa i Pere Tomàs han participat en una activitat culinària a Món Sant Benet. Els jugadors de l’ICL Manresa han après …

Dijous 20 de Abril de 2017 a les 11:24

Els dos jugadors han participat en l’activitat “de bon Rotllo”, una de les 150 que es faran a la festa de la gastronomia de Món Sant Benet els propers 29 i 30 d’abril.

Lluís Costa i Pere Tomàs han participat en una activitat culinària a Món Sant Benet. Els jugadors de l’ICL Manresa han après a fer sushis, makis i rainbow rolls. Aquesta és una de les més de 150 activitats que nens, famílies i aficionats a la gastronomia podran fer a la cinquena edició d’Alícia’t, que es celebra a Món Sant Benet els propers dissabte 29 i diumenge 30 d’abril.

Els propers dissabte 29 i diumenge 30 d’abril arriba a Món Sant Benet la cinquena edició d’Alícia’t, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona.

Aquest 2017 el programa amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia. Hi haurà tallers per a tots els públics i aficionats a la gastronomia amb la cuina i l’alimentació saludable són els eixos vertebradors. Entre les activitats destaca “De Bon rotllo”, l’activitat en què Pere Tomàs i Lluís Costa van prendre part, on els participants aprendran a fer sushis, makis, rainbow rolls, entre altres aliments enrotllats que són tendència a la gastronomia global. Els beneficis dels fruits secs, les algues o com escollir un bon oli són altres de les propostes d’aprenentatge que hi haurà a Alícia’t.

En paral·lel hi haurà tallers per als més petits on a través del joc, d’una manera pràctica i divertida, descobriran la importància d’una bona alimentació i com adquirir uns bons hàbits alimentaris. També es podran conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona.

Alícia’t és una festa de la gastronomia organitzada per la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona, i tindrà lloc a Món Sant Benet els proper cap de setmana del 29 i el 30 d’abril.