menu
CaixaBank i club presenten la targeta Visa i ‘contactless’ “ICL Manresa”
CaixaBank i club presenten la targeta Visa i ‘contactless’ “ICL Manresa”
CaixaBank i club presenten la targeta Visa i ‘contactless’ “ICL Manresa”

CaixaBank i club presenten la targeta Visa i ‘contactless’ “ICL Manresa”

La targeta i la polsera, que estan disponibles des d’avui, es poden sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank. El Bàsquet Manresa i CaixaBank han presentat avui la nova targeta Visa Bàsquet Manresa, la targeta financera oficial del club que permet accedir als socis i aficionats de l’ICL Manresa a beneficis i avantatges dissenyats exclusivament per …

Dijous 2 de Març de 2017 a les 14:12

La targeta i la polsera, que estan disponibles des d’avui, es poden sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank.

El Bàsquet Manresa i CaixaBank han presentat avui la nova targeta Visa Bàsquet Manresa, la targeta financera oficial del club que permet accedir als socis i aficionats de l’ICL Manresa a beneficis i avantatges dissenyats exclusivament per a ells. La targeta, que està personalitzada amb la imatge del club, s’emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum. Els socis i simpatitzants manresans podran gaudir d’avantatges com el servei d’Alertes-Nòmina al mòbil o eines per gestionar l’economia domèstica com Recibox i CardBox, entre d’altres.
La polsera Visa contactless, que és elàstica i ajustable, permet que els clients la utilitzin còmodament en totes les seves activitats diàries. A més, és resistent a l’aigua i el client pot sortir a fer esport o qualsevol activitat a l’aire lliure sense necessitat de preocupar-se.
Tant les targetes contactless com els wearables són tant segurs com les targetes tradicionals amb xip EMV. A més, tots els mitjans de pagament de l’entitat disposen del servei gratuït CaixaBank Protect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat.
Així mateix, els clients de targetes de CaixaBank poden disposar d’una aplicació mòbil gratuïta, CaixaBank Pay, amb la qual poden gestionar la seva targeta, veure els moviments realitzats, fraccionar els pagaments o fins i tot activar-la o bloquejar-la en cas de pèrdua. Igualment, CaixaBank Pay permet fer pagaments mòbils als clients amb mòbils de sistema Android amb NFC.
La targeta i la polsera del Bàsquet Manresa estan disponibles des d’avui i es poden sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank.

Aquí trobareu tota la informació sobre la targeta

En l’acte de presentació, Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, ha subratllat que la targeta i la polsera són una nova mostra de la vinculació de l’entitat financera amb el club manresà El president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, per la seva banda, ha destacat que endegar una targeta amb una entitat financera com Caixabank és un gran orgull per al club, i a més d’oferir un nou element d’identitat per tots els simpatitzants del Bàsquet Manresa permetrà oferir un programa de descomptes i altres promocions com el sorteig d’experiències per als titulars de la targeta.
CaixaBank és patrocinador i soci financer del Bàsquet Manresa. L’entitat financera col·laborarà activament en la campanya d’abonaments del club permetent el pagament fraccionat del carnet a les persones que s’hi vulguin acollir.

CaixaBank, líder en banca digital i innovació
CaixaBank està considerada com una entitat financera líder en innovació a nivell mundial, amb 5,3 milions de clients en banca online i 3,7 milions de clients en banca mòbil.
L’entitat és líder en banca electrònica amb 15,2 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 22,9%. Ha estat una de les primeres entitats del món que ha apostat per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament pel mòbil, pel que ha rebut diversos premis internacionals.
L’any 2016, l’entitat ha rebut el premi “Global Innovator 2016” d’Efma i Accenture, com a reconeixement al banc amb millor estratègia d’innovació del món de l’any, i ha estat premiada per The Banker com a “Millor Projecte Tecnològic del Món” pel llançament d’imaginBank, el primer banc mobile only en el qual l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per mòbils i per xarxes socials. D’altra banda, CaixaBank ha estat valorada com a millor servei de banca mòbil d’Europa i segon del món pels analistes de Forrester Research.