Ashley Hamilton completa la plantilla de l’ICL Manresa
Ashley Hamilton completa la plantilla de l’ICL Manresa
Ashley Hamilton completa la plantilla de l’ICL Manresa

Ashley Hamilton completa la plantilla de l’ICL Manresa

L’ala-pivot britànic és, en principi, la darrera incorporació de l’equip. Té 28 anys, fa 2,01 d’alçada i la darrera temporada ha fet 8,7 punts i 4,7 rebots a la Primera Divisió grega. L’ICL Manresa ja té, si no hi ha cap novetat inesperada, l’equip complet per començar la temporada. La darrera incorporació és el britànic …

Dissabte 26 de Agost de 2017 a les 11:00

L’ala-pivot britànic és, en principi, la darrera incorporació de l’equip. Té 28 anys, fa 2,01 d’alçada i la darrera temporada ha fet 8,7 punts i 4,7 rebots a la Primera Divisió grega.

L’ICL Manresa ja té, si no hi ha cap novetat inesperada, l’equip complet per començar la temporada. La darrera incorporació és el britànic Ashley Hamilton, que en el seu darrer any ha jugat a la Primera Divisió grega. Signa contracte amb els del Bages d’una temporada i una altra opcional, i arribarà en els propers dies per incorporar-se a la pretemporada.

Ashley Hamilton (nascut a Hamburg, Alemanya, el 28 de setembre del 1988) és l’escollit per la direcció esportiva de l’ICL Manresa per completar el joc interior i la plantilla. Tot i ser nascut a Hamburg és de nacionalitat britànica. Es tracta d’un ala-pivot de 2,01 metres, que ha estat dues temporades a Gran Canària, jugant al vinculat de l’equip d’ACB i una altra al CB Tenefe Vecindario. Ha passat per l’NCAA i més tard per diverses lligues europees.

Román Montañez, Director Esportiu de l’ICL Manresa, destaca sobre Hamilton que «és un jugador molt actiu, tant en defensa com en atac, que ens pot aportar molt; a més, té variants en el joc, i pot jugar tant des de fora cap a dins, com al pal baix».

Trajectòria d’Ashley Hamilton
2006–07 – Gran Canaria (vinculat)
2007–08 – Tenefe Vecindario
2008-13 – Loyola Marymount (NCAA, USA)
2013 – VL Pesaro (Itàlia)
2013–14 – Viola Reggio Calabria (Itàlia)
2014–15 – Cherkaski Monkeys (Ucraïna)
2015 – Sagesse (Itàlia)
2015 – Olimpia Matera (Itàlia)
2015–17 – Lavrio (Grècia)