menu
Arnau Moreno i Julià Franch deixen l’ICL Manresa
Arnau Moreno i Julià Franch deixen l’ICL Manresa
Arnau Moreno i Julià Franch deixen l’ICL Manresa

Arnau Moreno i Julià Franch deixen l’ICL Manresa

El preparador físic i el fisioterapeuta de l’equip comencen una nova etapa professional lluny del Nou Congost. Arnau Moreno i Julià Franch, preparador físic i fisioterapeuta de l’ICL Manresa en les darreres temporades, deixaran de formar part de l’staff tècnic de l’equip aquest estiu. El molinenc Arnau Moreno, des de fa 3 temporades preparador físic …

Dilluns 14 de Agost de 2017 a les 12:08

El preparador físic i el fisioterapeuta de l’equip comencen una nova etapa professional lluny del Nou Congost.

Arnau Moreno i Julià Franch, preparador físic i fisioterapeuta de l’ICL Manresa en les darreres temporades, deixaran de formar part de l’staff tècnic de l’equip aquest estiu.

El molinenc Arnau Moreno, des de fa 3 temporades preparador físic de l’ICL Manresa, emprendrà una nova etapa professional lluny del Nou Congost. El tècnic de Molins de Rei, que va començar amb Pedro Martínez a la banqueta, ha estat tres anys al club del Bages, després d’haver estat també el preparador d’equips com l’UCAM Múrcia, i entrenador del Cáceres.

Per altra banda, Julià Franch ha estat dues temporades al club, coincidint amb els dos anys d’Ibon Navarro a la banqueta manresana. El manresà havia estat els 4 anys anteriors sent el fisioterapeuta responsable dels equips de la pedrera del Bàsquet Manresa.

El Bàsquet Manresa vol agraïr profundament la professionalitat de Moreno i Franch durant els seus anys de dedicació a la preparació de l’ICL Manresa. Professionalment i personalment, ambdós deixen una emprempta imborrable al personal del club i els jugadors de l’equip.

De tot cor, moltes gràcies a tots dos!