Álvaro Muñoz torna a la LEB Or de la mà de l’ICL Manresa
Álvaro Muñoz torna a la LEB Or de la mà de l’ICL Manresa
Álvaro Muñoz torna a la LEB Or de la mà de l’ICL Manresa

Álvaro Muñoz torna a la LEB Or de la mà de l’ICL Manresa

L’aler d’Àvila, de 26 anys i 1,96m, ha estat la darrera temporada al Walter Tigers Tübingen de la Bundesliga i té també experiència a l’ACB i la LEB Or. Després de dues temporades a Alemanya, Álvaro Muñoz torna a la LEB Or de la mà de l’ICL Manresa. Muñoz és un aler d’Ávila, de 26 …

Dimecres 2 de Agost de 2017 a les 12:02

L’aler d’Àvila, de 26 anys i 1,96m, ha estat la darrera temporada al Walter Tigers Tübingen de la Bundesliga i té també experiència a l’ACB i la LEB Or.

Després de dues temporades a Alemanya, Álvaro Muñoz torna a la LEB Or de la mà de l’ICL Manresa. Muñoz és un aler d’Ávila, de 26 anys, amb experiència ACB a Fuenlabrada i LEB Or amb l’Oviedo. El seu contracte amb l’ICL Manresa és d’una temporada i una altra opcional.

Álvaro Muñoz Borchers (nascut el 25 de novembre del 1990 a Ávila, Castella i Lleó) és el cinquè fitxatge de l’ICL Manresa per a la temporada 2017-2018. Es tracta d’un aler experimentat, que ha passat les dues darreres temporades jugant a la Primera Divisió alemanya (Bundesliga).

El tècnic de l’ICL Manresa, Aleix Duran, ha parlat sobre el fitxatge de Muñoz: «és un jugador que compleix molt el perfil d’estil que busquem: té certa experiència a la LEB Or i a l’estranger, però també ha estat en dinàmica ACB; amb això ens podrà donar rendiment immediat, i creiem que té recorregut a mig i llarg termini amb nosaltres; pel que fa al seu joc, és un aler amb molt bones condicions físiques, un molt bon defensor que ens puja el nivell, i ofensivament té capacitat de tir, i juga bé sense pilota».

Curiositats: el seu avi, Feliciano Muñoz Rivilla, és una llegenda de l’Atlético de Madrid. De mare alemanya, Álvaro Muñoz ha jugat dos anys a la Bundesliga on compta com a jugador seleccionable.

Trajectòria d’Álvaro Muñoz
2009-11 – CB Illescas (LEB Plata)
2011-13 – Baloncesto Fuenlabrada (ACB)
2013-15 – Oviedo Club Baloncesto (LEB Or)
2015-16 – MHP RIESEN Ludwigsburg (Bundesliga BBL)
2016-17 – Walter Tigers Tübingen (Bundesliga BBL)