Alex Mazaira, nou jugador vinculat a l’ICL Manresa
Alex Mazaira, nou jugador vinculat a l’ICL Manresa
Alex Mazaira, nou jugador vinculat a l’ICL Manresa

Alex Mazaira, nou jugador vinculat a l’ICL Manresa

L’ala-pivot gallec, de 20 anys i 2,08, prové del FC Barcelona Lassa B, i serà del Manresa les properes 3 temporades. Farà la pretemporada al primer equip i jugarà al Bàsquet Martorell, equip vinculat. Alex Mazaira fitxa pel Bàsquet Manresa. El pivot d’Ourense, que en les darreres dues temporades havia estat al FC Barcelona, canvia …

Diumenge 20 de Agost de 2017 a les 11:38

L’ala-pivot gallec, de 20 anys i 2,08, prové del FC Barcelona Lassa B, i serà del Manresa les properes 3 temporades. Farà la pretemporada al primer equip i jugarà al Bàsquet Martorell, equip vinculat.

Alex Mazaira fitxa pel Bàsquet Manresa. El pivot d’Ourense, que en les darreres dues temporades havia estat al FC Barcelona, canvia la capital catalana per la capital del Bages. Té 20 anys i fa 2,08 d’alçada.

Alejandro Mazaira Gómez (nascut a Ourense, Galícia, el 23 d’abril del 1997) és nou jugador vinculat de l’ICL Manresa. Es tracta d’un ala-pivot de 2,08 que ja fa 5 anys que és a les categories inferiors del FC Barcelona Lassa. Les darreres dues temporades ha jugat al vinculat de l’equip blau-grana. Signa pels propers 3 anys amb l’ICL Manresa.

El responsable del bàsquet de formació l’ICL Manresa, Pere Romero, diu sobre ell que «tant el club com el jugador hem apostat per créixer junts; és un 4 ‘obert’, tirador, que ja ha tingut minuts en les categories LEB, i aquest estiu ha jugat amb la selecció U20, per tant l’Aleix Duran el coneix bé; esperem que segueixi progressant física i tècnicament combinant els entrenaments del primer equip amb minuts de joc en el Martorell on tindrà un rol important en l’equip vinculat».

Per la seva banda, el jugador gallec ha declarat: «estic molt il·lusionat davant la idea de passar a formar part d’un club històric com és el Bàsquet Manresa, i espero poder donar el millor de mi per continuar creixent com a jugador i ajudar el club a aconseguir el major èxit possible. Som-hi!».