top

Aleix Duran: «hem de treballar amb autoestima, però també amb humilitat»

Dijous 27 de Juliol de 2017 a les 16:16

El tècnic de Matadepera ha parlat per primer cop davant la premsa. Ja treballa en la confecció de l’equip juntament amb Román Montañez, i començarà la pretemporada el 21 d’agost. Aleix Duran ha estat presentat com a nou entrenador de l’ICL Manresa en una roda de premsa al centre de la ciutat. Després de ser …

El tècnic de Matadepera ha parlat per primer cop davant la premsa. Ja treballa en la confecció de l’equip juntament amb Román Montañez, i començarà la pretemporada el 21 d’agost.

Aleix Duran ha estat presentat com a nou entrenador de l’ICL Manresa en una roda de premsa al centre de la ciutat. Després de ser anunciat fa uns dies com a tècnic principal del club, ha fet la seva primera compareixença al Frankfurt Xavi.

Ja fa dies que està treballant en la confecció de la plantilla, que ja compta amb 6 jugadors, però Aleix Duran ha fet avui la seva primera roda de premsa com a entrenador de l’ICL Manresa. El tècnic vallesà ha parlat del repte que suposa fer-se càrrec de l’equip, i ha confessat que a l’inici tenia sentiments «d’il·lusió i responsabilitat».

Tant Duran com Montañez ja estan centrats en completar la plantilla de l’ICL Manresa per a la temporada 2017-2018, que ja compta amb Guillem Jou, Lluís Costa, Jordan Sakho, i els fitxatges de Jordi Trias, Jokubas Gintvainis i Noah Allen.

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials