menu
Aleix Duran és el nou entrenador de l’ICL Manresa
Aleix Duran és el nou entrenador de l’ICL Manresa
Aleix Duran és el nou entrenador de l’ICL Manresa

Aleix Duran és el nou entrenador de l’ICL Manresa

El tècnic vallesà, amb 12 temporades al club, assumeix la màxima responsabilitat en una banqueta. Duran coneix sobradament el club i la categoria, i signa per dues temporades, ampliables en cas d’ascens. Aleix Duran és l’home que dirigirà l’ICL Manresa les properes 2 temporades. El tècnic de Matadepera ha estat l’elegit per la direcció esportiva …

Dissabte 15 de Juliol de 2017 a les 10:24

El tècnic vallesà, amb 12 temporades al club, assumeix la màxima responsabilitat en una banqueta. Duran coneix sobradament el club i la categoria, i signa per dues temporades, ampliables en cas d’ascens.

Aleix Duran és l’home que dirigirà l’ICL Manresa les properes 2 temporades. El tècnic de Matadepera ha estat l’elegit per la direcció esportiva i ja treballa en la confecció de la plantilla de la propera temporada. Serà presentat després que torni de l’Europeu U20, on és tècnic assistent. El seu contracte és per dues temporades, tot i que es podria ampliar fins a 3 cursos més en cas d’ascens.

Aleix Duran Nyssen (nascut a Terrassa, el 4 d’agost del 1977) serà el nou entrenador de l’ICL Manresa. Nou, però àmpliament conegut pel públic manresà. La propera serà la 13a temporada del vallesà al Congost. A més, Duran coneix també a la perfecció la categoria, ja que hi va entrenar el filial del FC Barcelona, i fins hi tot hi va ser amb el Manresa. En les darreres dues temporades ha estat assistent d’Ibon Navarro, amb qui en aquests dies és a l’Europeu U20 que es disputa a Creta (Grècia).

Román Montañez, Director Esportiu de l’ICL Manresa, diu sobre Duran que “és un entrenador jove però amb moltíssims anys d’experiència, sap com és el nostre club, com s’hi treballa i quins són els objectius; està preparat en tots els aspectes per agafar l’equip”.

Trajectòria d’Aleix Duran

2001-2003 – CB Olesa (ajudant EBA i entrenador Preferent Femení)

2003-05 – Ricoh Manresa (Preparador físic i entrenador categories inferiors)

2005-13 – Ricoh Manresa (ACB i LEB Or), i Suzuki Manresa, Assignia Manresa i La Bruixa d’Or Manresa (Lliga Endesa) i Sant Nicolau (EBA)

2013-15 – FC Barcelona B (LEB Or i LEB Plata)

2015-17 – ICL Manresa (Lliga Endesa)