menu
A l’ICL Manresa li toca seguir millorant, ara a Valladolid
A l’ICL Manresa li toca seguir millorant, ara a Valladolid
A l’ICL Manresa li toca seguir millorant, ara a Valladolid

A l’ICL Manresa li toca seguir millorant, ara a Valladolid

Els vermells viatgen de nou a Castella per visitar un equip ascendit, renovat i millorat. El base Jakis Gintvainis seguirà encara de baixa i farà un tractament conservador per recuperar-se. Toca tornar a Valladolid. La darrera visita va ser encara en lliga ACB, fa unes temporades, però ara a “Pucela” hi ha una entitat nova, …

Dimecres 20 de Desembre de 2017 a les 20:02

Els vermells viatgen de nou a Castella per visitar un equip ascendit, renovat i millorat. El base Jakis Gintvainis seguirà encara de baixa i farà un tractament conservador per recuperar-se.

Toca tornar a Valladolid. La darrera visita va ser encara en lliga ACB, fa unes temporades, però ara a “Pucela” hi ha una entitat nova, renovada i recent ascendida que està fent bona campanya. L’ICL Manresa no podrà comptar encara amb Jakis Gintvainis, sobre el qual s’ha decidit fer un tractament conservador per recuperar el turmell.

L’ICL Manresa vol seguir la millora. Després de la victòria al Congost davant l’Ourense, ara toca visitar un altre “clàssic” del bàsquet estatal per confirmar que les derrotes van ser un sotrac accidental. Noah Allen no ha tingut més molèsties, però Gintvainis seguirà de baixa.

El Carramimbre CBC Valladolid és un club renovat des de fa un parell de temporades. Els de la Manxa són tot un clàssic del bàsquet, van pujar la temporada passada i tenen un club nou. L’equip dirigit per Francisco García és sisè, amb 8 victòries i 6 derrotes.

Aleix Duran deia a la roda de premsa prèvia a aquesta jornada 15 que «hem tingut una setmana més curta, però Allen no ha tingut més molèsties i ha pogut entrenar amb normalitat, i a banda del tema de Gintvainis tenim la resta de jugadors disponibles; l’equip a qui ens enfrontem ha mantingut part del bloc de la temporada passada, i han apostat per jugadors d’u contra u, amb capacitat tant interior com exterior que genera molts avantatges; caldrà estar alerta i saber quan cal ajudar i quan no; són millors a casa, estadísticament».

Gintvainis seguirà un tractament conservador per recuperar-se

El base lituà de l’ICL Manresa es tractarà a base de fisioteràpia per solventar el seu esquinç de turmell

Jokubas Gintvainis, degut a la seva lesió de la porció del lligament peroné astragali anterior optarà per realitzar un tractament amb plasma i un pla de rehabilitació conservadora per solucionar la lesió.

És per això que ara mateix no es pot concretar una data exacta pel seu retorn, sinó que caldrà esperar a la seva evolució i les seves sensacions perquè es reincorpori a l’equip.

Amb la lesió de Gintvainis, Dani Garcia passa a dinàmica del primer equip, i té la màxima confiança d’entrenadors i direcció esporitva per cobrir el seu company.