Una mala segona meitat condemna a la derrota l’ICL Manresa a Saragossa

Victòria del CAI Zaragoza per 82-65 en un partit que va ser igualat fins el darrer tram del tercer quart. Simon i Musli, amb 12 punts i 13 de valoració, els millors de l’ICL Manresa. 82 CAI Zaragoza | Bellas 13, Linhart 2, Benzing 6, Fotu 8 i Norel 4; Henry 14, Sastre 2, …

Diumenge 1 de Maig de 2016 a les 18:32

Victòria del CAI Zaragoza per 82-65 en un partit que va ser igualat fins el darrer tram del tercer quart. Simon i Musli, amb 12 punts i 13 de valoració, els millors de l’ICL Manresa.

82 CAI Zaragoza | Bellas 13, Linhart 2, Benzing 6, Fotu 8 i Norel 4; Henry 14, Sastre 2, Tomàs 8, Kravtsov 11 i Jelovac 14.

65 ICL Manresa | Foster 8, Simon 12, Grigonis 6, Auda 11 i Musli 12; Sandul 6, Montañez, Hernández 4, García, Costa, Flis 2 i Jaramaz 4.

Parcials: 16-15, 24-19, 22-17 i 21-13.

L’ICL Manresa no va poder aprofitar per arrencar la victòria en la seva visita a la pista del CAI Zaragoza. Els locals es van beneficiar d’una devallada dels bagencs al tercer quart, i de l’escàs 14% en encert des dels triples del Manresa. Dejan Musli i Chase Simon van anotar 12 punts cadascun, i el pivot txec Patrik Auda, 11.

El partit va començar amb un primer quart poc espectacular, en què manaven les defenses i les alternatives en el marcador. Començava anotant amb un triple Foster, i responien els locals Benzing i Fotu per capgirar el marcador. Duresa defensiva, faltes, i tirs lliures. Una cistella de Sandul posava per davant l’ICL Manresa, però des dels tirs lliures altra vegada, Jelovac donava avantatge mínim al CAI.

En el segon període, més alternatives, i més duresa. El Manresa es posava per davant una altra vegada amb dues cistelles de Sandul, però tornaven a respondre els locals. Empats a 27, a 32, a 34, i ruix final del CAI Zaragoza amb una cistella de Kravtsov i un triple de Henry que posava el 39-35. Després del final del segon període era desqualificat amb dues tècniques l’entrenador local, Andreu Casadevall.

La segona meitat començava amb els tirs lliures corresponents a les tècniques que anotava Grigonis. Bons minuts per a l’ICL Manresa que amb Foster, Auda, i Musli anotant es posava 4 punts per sobre (39-43). La distensió en defensa feia que els locals es tornéssin a acostar i comencéssin a agafar avantatges que arribarien als 9 punts al final del quart.

A la recta final els aragonesos anotaven primer, i responien al triple de Foster amb els exteriors Bellas i Henry inspirats. A l’ICL Manresa li costava anotar, i veia cada cop més lluny poder lluitar per la victòria. Isaac Fotu, l’ex-manresà, feia també mal controlant el rebot i anotant. Dos tirs lliures d’Alex Hernández eren els darrers punts del partit a Saragossa.

Ibon Navarro, declarava un cop acabat el partit que «ha estat un partit que teníem on volíem fins a mitjans del tercer quart; fèiem el que havíem planejat en defensa, però per diferents motius com les rotacions i la gestió no adequada, s’ha trencat el partit; les darreres accions del CAI en el tercer quart han estat massa negatives per nosaltres, i evidentment el baix percentatge en tirs de 3 ens ha anat molt malament».